Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українська спортсменка вийшла в півфінал Олімпійських ігор 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка вийшла в півфінал Олімпійських ігор 2020

У півфіналі Дар'я буде битися з японкою Фуною Тонако

24 липня 2021, 08:40 comments1075
Поділіться публікацією:

Українська дзюдоїстка, дворазова чемпіонка світу та чемпіонка Європи у 2017 році Дар'я Білодід пройшла в 1/4 фіналу на Олімпійських іграх 2020. Про це інформує видання UA.Football.

Українська спортсменка вийшла в півфінал Олімпійських ігор 2020

Дар'я Білодід - фото: з відкритих джерел

Суперницею Дар'ї стала двадцятичотирирічна Катерина Коста, дзюдоїстка з Португалії. Однак перемога далася Білодід не так просто. Дзюдоїстка не набирала очок і разом з тим отримала два попередження від рефері. Нічиєї закінчилося основний час, але в додатковий час, за п'ятнадцять секунд до завершення, нашій спортсменці вдалося зробити утримання, що завершилося "іпон".

До слова, минулого суперницею Білодід стала дзюдоїстка з Сербії Мія Ніколіч. А в півфіналі Дарина буде битися з японкою Фуною Тонако, що є чемпіонка світу 2017 року ваговій категорії до 48 кг. На передолімпійському чемпіонаті у 2019 році суперницею Дарини Білодід також була Тонако. Тоді нашій спортсменці вдалося взяти золоту медаль, переграв у фіналі японку.

Для довідки: Дар'я Білодід — дзюдоїстка з міста Київ. Народилася 10 жовтня 2000 року в родині дзюдоїстів Миколи Білодіда і Світлани Кузнєцової. Свою першу золоту медаль отримала на чемпіонаті світу у 2018 році та в 17 років стала чемпіонкою світу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував читачів про те, що головного режисера відкриття Олімпіади в Токіо звільнили через його жарти, сказаної в 1998 році. Це сталося буквально за один день до старту Олімпіади. Як виявилася, його жарт 23-річної давно відіграла значну роль в його кар'єрі. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що чому в Токіо розгорілися протести під час Олімпіади. Протестувальники закликають скасувати олімпіаду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини