Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українська спортсменка потрапила до топ-10 кращих біатлоністок
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка потрапила до топ-10 кращих біатлоністок

Юлія Джима увійшла до топ-10 біатлоністок світу за результатами Олімпіади

7 лютого 2022, 14:30
Поділіться публікацією:

Українка Юлія Джіма увійшла в десятку найсильніших біатлоністок світу. Такий гарний результат спортсменка показала на зимовій Олімпіаді в Пекіні під час перегонів в понеділок, 7 лютого. Про це повідомили в прес-службі Міністерства молоді та спорту.

Українська спортсменка потрапила до топ-10 кращих біатлоністок

Біатлон, фото Національний олімпійський комітет

Відомо, що три українки з 11-ї години вийшли на змагання в індивідуальній гонці, вони подолали 15 кілометрів траси та зробили прицільні постріли. У цих змаганнях виступали: Ірина Петренко, Юлія Джіма, Валентина Семеренко.

Біатлоністка Юлія Джіма за сумою балів посіла 10 місце, Ірина Петренко опинилася на 11 місці. Це її найкращий особистий результат на Олімпійських іграх.

Спортсменка закрила усі 20 мішеней. За її словами, сезон для неї розпочався не дуже вдало й вона очікувала від себе гіршого результату. Наразі Ірина задоволена результатом зі стрільби.

Валентині Семеренко не вдалося фінішувати в індивідуальній гонці. Також не вийшла на трасу й Дар’я Блашко, оскільки в неї позитивний тест на коронавірус. Перше гонка з біатлону відбулася 5 лютого. Під час змагань команда українських біатлоністів посіла 13 місце.

8 лютого відбудеться індивідуальна гонка в дисципліні "біатлон" на дистанції 20 кілометрів серед чоловіків. 7 лютого українці ще змагатимуться в санному спорті в різних категоріях.

Як повідомляв портал "Коментарі", українці завоювали сім медалей на турнірі Grand Prix Zagreb Open 2022. 30 січня турнір в хорватському Загребі успішно завершився для національної збірної з греко-римської боротьби. Адже борці привезли три "золота", два "срібла", дві "бронзи"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

7 лютого 2022, 14:49

Счет по медалям нулевой. Выполняют наказ министерства спорта, чтобы ненароком не оказаться рядом с россиянами на пьедестале. Молодцы, нечего сказать...


Новини