Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Українська спортсменка Лузан завоювала 12-ю "бронзу" на Олімпіаді в Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська спортсменка Лузан завоювала 12-ю "бронзу" на Олімпіаді в Токіо

Золоту медаль завоювала американка Невін Харрісон, другий прийшла до фінішу Лоренс Вінсент-Ляпонт з Канади

5 серпня 2021, 05:45
Поділіться публікацією:

На Олімпіаді українка Людмила Лузан завоювала "бронзу" у веслуванні на байдарках і каное. Про це йдеться в прямій трансляції Олімпіади. Лузан фінішувала третьою в дисципліні каное-одиночка на 200-метровій дистанції з результатом 47.034 секунди, обійшовши на 0.08 секунди польську спортсменку і чемпіонку Європи Дороту Борівська.

Українська спортсменка Лузан завоювала 12-ю "бронзу" на Олімпіаді в Токіо

Людмила Лузан (фото з відкритих джерел)

Золоту медаль завоювала американка Невін Харрісон, другий прийшла до фінішу Лоренс Вінсент-Ляпонт з Канади.

Додамо, що жіноча програма в каное-спринті є дебютною в програмі на Олімпійських Іграх-2020 на Токіо.

У Токіо тривають Олімпійські ігри-2020 року, в яких беруть участь півтори сотні українських спортсменів. На рахунку в нашій країни вже п'ять бронзових медалей, а сьогодні плавець Михайло Романчук приніс першу срібну. У звіті оргкомітету Олімпіади в Токіо відзначається, що український плавець посів друге місце у фіналі запливу чоловіків на 1500 метрів вільним стилем. Михайло фінішував з результатом 14:40:66, поступившись першістю американцеві Роберту Фінке (14:39:65). "Бронзу" в змаганнях здобув спортсмен з Німеччини Флоріана Велброка (14:40:91). Ще один українець Сергій Фролов фінішував восьмим (15:04:26). Відзначимо, що плавець Михайло Романчук — п'ятиразовий чемпіон Європи та призер чемпіонатів світу (2017 і 2019 роки).

Нагадаємо, що відома 38-річна українська спортсменка Ольга Саладуха після невдалого виступу на Олімпіади-2020 повідомила, що йде з великого спорту. У Токіо на змаганнях вона не змогла подолати кваліфікацію в потрійному стрибку і пройти у фінал. Спортсменка зізналася, що вона не сподівалася на такий результат і дуже хотіла потрапити в фінал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини