Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Відома українська спортсменка вирішила завершити кар'єру після невдачі на Олімпіаді в Токіо
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська спортсменка вирішила завершити кар'єру після невдачі на Олімпіаді в Токіо

Ольга Саладуха не змогла пройти кваліфікацію в потрійному стрибку

30 липня 2021, 19:52
Поділіться публікацією:

Відома 38-річна українська спортсменка Ольга Саладуха після невдалого виступу на Олімпіаді-2020 повідомила, що йде з великого спорту. Про таке своє рішення вона розповіла журналістам "Суспільного".

Відома українська спортсменка вирішила завершити кар'єру після невдачі на Олімпіаді в Токіо

Ольга Саладуха (фото з відкритих джерел)

Після свого невдалого виступу на змаганнях вона зізналася, що буде завершувати кар'єру.

"Щоб виступити на високому і гідному рівні, ми все зробили з тренером. Настав час мені попрощатися з кар'єрою, мабуть, це мій останній старт.  Дуже шкода. Це все. Мої емоції дуже складно передати. Дуже боляче", — зізналася журналістам Саладуха.

Відомо, що на Олімпіаді в Токіо вона не змогла подолати кваліфікацію в потрійному стрибку і пройти до фіналу. Спортсменка зізналася, що вона не сподівалася на такий результат. Вона заявила, що дуже хотіла потрапити до фіналу.

"З початку сезону трохи лікувалася, були проблеми зі стегном. Чесно кажучи, несподівано, не вийшов результат",- підсумувала спортсменка.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, чому заплакала Олімпійська призерка Дар'я Білодід. Українська спортсменка Дар'я Білодід, яка першою принесла нашій команді бронзову нагороду, розплакалася після свого турніру, де вона перемогла суперницю. Потім дзюдоїстка розповіла, чому вона так відреагувала.


Дар'я, спілкуючись з журналістами, заявила, що з дитинства мріяла на Олімпіаді здобути золоту медаль. На її думку, бронзова нагорода ніколи не замінить золоту нагороду. Відтак, вона заплакала через те, що не здійснилася її мрія, але, за її словами, краще мати бронзу, аніж лишитися без нагороди взагалі. Також спортсменка прокоментувала свій програш дзюдоїстці з Японії. За її словами, вона ще не переглядала та не аналізувала поєдинок. Але, зазначила, що морально і фізично була готова до перемоги. Відтак, вона не знає, чому так сталося. 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини