Головна Новини Спорт олімпіада і змагання У вишиванці під "Щедрик": уродженка Москви виступила за Україну на Олімпіаді у Пекіні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У вишиванці під "Щедрик": уродженка Москви виступила за Україну на Олімпіаді у Пекіні (ВІДЕО)

16-річна фігуристка Анастасія Шаботова справила справжній фурор на Олімпіаді-2022

7 лютого 2022, 00:25 comments1157
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська фігуристка Анастасія Шаботова виступила в одиночному катанні у командних змаганнях на Олімпійських іграх у Пекіні. Про це пише видання "Обозреватель".

У вишиванці під "Щедрик": уродженка Москви виступила за Україну на Олімпіаді у Пекіні (ВІДЕО)

Анастасія Шаботова / фото REUTERS

Для свого виступу 16-річна уродженка Москви вибрала вишиванку з елементами національного орнаменту. Як музичний супровід звучала мелодія Миколи Леонтовича "Щедрик".

Спортсменка принесла збірній України чотири бали та посіла сьоме місце серед одиночниць. Українська команда, за яку також виступали спортивна пара Софія Голіченко – Артем Даренський і танцювальний дует Олександра Назарова – Максим Нікітін у підсумковому протоколі опустилася з 8 заліковими пунктами на останню, десяту, позицію.

Довідково: командні змагання фігуристів завершаться 7 лютого.

У вишиванці під ”Щедрик”: уродженка Москви виступила за Україну на Олімпіаді у Пекіні (ВІДЕО) - фото 2

Фото: Обозреватель

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що стали відомі переможці та призери перших комплектів медалей у Пекіні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про "ефект Піноккіо" та ще 4 важливі факти про температуру тіла. Експерти розповіли, які фактори можуть змінити температуру людського тіла та що важливо знати про цей показник здоров'я.

Читайте також про те, що фахівці з американського відомства NASA розповіли, що до нашої планети на великій швидкості мчить гігантський астероїд. За даними вчених, його розміри перевищують один кілометр. Небесне тіло максимально зблизиться із Землею вже на початку цієї весни. Зазначається, що космічний камінь називають потенційно небезпечним згідно з класифікацією відомства, проте, як запевнили фахівці, він не становить загрози для Землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини