Головна Новини Спорт олімпіада і змагання У Ризі вбили агента колишнього футболіста київського «Динамо»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ризі вбили агента колишнього футболіста київського «Динамо»

Під час ігрової кар'єри Беззубов виступав на батьківщині за ФК «Поліція», «Даугаву», «Венту», «Юрмалу-ВВ», загалом провівши майже 300 матчів у чемпіонаті Латвії

14 квітня 2021, 22:26 comments1143
Поділіться публікацією:

Сьогодні в столиці Латвії Ризі сталася надзвичайна подія — в мікрорайоні Пурвціємс був застрелений чоловік. Про це повідомляє Mixnews.lv.

У Ризі вбили агента колишнього футболіста київського «Динамо»

Роман Беззубов (фото з відкритих джерел)

За інформацією правоохоронців, убитим виявився 41-річний Роман Беззубов, який є відомим футбольним агентом.

Голова МВС Латвії Сандіс Гіргенс, коментуючи цю подію, зазначив, що поліція наразі "розробляє швидкі версії", правоохоронні служби працюють у посиленому режимі.

При цьому співробітники поліції встановили, що нападників було як мінімум двоє і вони пересувалися на автомобілі BMW X5 чорного кольору. Представники поліції просять відгукнутися водіїв із відеореєстраторами, які проїжджали в зазначеному мікрорайоні у ранковий час.

Зазначимо, що під час ігрової кар'єри Беззубов виступав на батьківщині за ФК "Поліція", "Даугаву", "Венту", "Юрмалу-ВВ", загалом провівши майже 300 матчів у чемпіонаті Латвії. Він входив у топ-30 футболістів, які зіграли найбільше ігор в національній першості.

Нагадаємо, один із кращих арбітрів в історії футболу 49-річний англієць Ховард Уебб таємно одружився на рефері з Німеччини — 42-річній Бібіане Штайнхаус, яка у 2017 році стала першою жінкою-арбітром, що відпрацювала на матчі чоловічої Бундесліги. "Так, це правда, — цитує Бібіане Штайнхаус-Уебб німецьке видання. — Ми одружилися в березні, під час останньої міжнародної перерви, і дуже щасливі".

Штайнхаус — ексфутболістка, яка стала арбітром. Минулого року найкраща жінка-рефері світу 2013, 2014, 2017 і 2018 років завершила суддівську кар'єру матчем за Суперкубок Німеччини між чоловічими командами "Баварії" і дортмундської "Боруссії", хоча продовжує працювати на поєдинках Бундесліги як відеоасистент VAR.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

14 квітня 2021, 23:50

СEKС Знакoмcтвa: Бeсплaтно, Анoнимнo, без Шлюx и cодeржанoк, все фoтки рeальные, а дeвки Бeзоткaзные. Вoт сaйт ----- http://bit.do/cexs


Новини