Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Турецький "кілер" на Олімпіаді підірвав соцмережі: чим здивував
commentss НОВИНИ Всі новини

Турецький "кілер" на Олімпіаді підірвав соцмережі: чим здивував

Турецький медаліст Олімпіади став справжньою зіркою мережі

1 серпня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Олімпіада-2024 у Парижі приносить не лише незабутні враження від боротьби спортсменів, а й дивує навіть тих, хто байдужий до спорту. Так у мережі захоплюються 51-річним турецьким стрільцем Юсуфом Дікечем. Турецький спортсмен у дисципліні "стрілянина з пневматичного пістолета" з 10 метрів у міксті заробив срібну медаль.

Турецький "кілер" на Олімпіаді підірвав соцмережі: чим здивував

Юсуф Дікеч. Фото: із відкритих джерел

Ось тільки популярність у мережі Юсуф Дікеч заробив не так своїм результатом стрілянини, як тим, як він провів свій виступ і, звичайно ж, шокував підсумком. Справа в тому, що 51-річний стрілець вийшов на змагання без спеціального обмундирування, хоча спортсменам дозволено використовувати різні пристрої для полегшення стрільби, наприклад, лінзи антивідблиску, навушники.

Юсуф Дікеч вийшов без будь-якого обладнання. Як уже підкреслили користувачі соцмережі, хлопець із Туреччини вийшов у м'ятій футболці, в якій, здається, спав, з однією рукою в кишені, він спокійно постріляв по мішені з обома відкритими очима і забрав срібло разом із напарницею у стрільбі з пневматичного пістолета з відстані 10 метрів. Оце стиль!

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська тенісистка Еліна Світоліна у другому раунді Олімпійських ігор зустрілася з американською тенісисткою Джесікою Пегулою. Під час матчу на трибунах з'явився банер українських уболівальників, який спричинив роздратування в Росії. Російські політики потребують втручання Міжнародного олімпійського комітету.

Еліна Світоліна здолала шосту ракетку світу Джесіку Пегулу у трьох сетах – 4-6, 6-1, 6-3. Як виявилось, гра українки викликала дискусії в Росії, незважаючи на те, що жоден російський канал не транслює Олімпійські ігри. Причиною став банер українських уболівальників на стадіоні із написом: "Слава Україні! Героям слава!".

Особливе невдоволення у росіян викликало гасло, яке, за їхніми словами, нібито порушує деякі положення Олімпійських ігор, а саме заборону будь-яких політичних, релігійних та расових демонстрацій.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини