Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Тепер доводиться кусати губи: Тімановська шкодує про свій "наїзд" на режим Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Тепер доводиться кусати губи: Тімановська шкодує про свій "наїзд" на режим Лукашенка

Білоруська легкоатлетка різко поміняла думку про владу в Білорусі й каже, що ніколи відкрито не виступала проти Лукашенка

16 серпня 2021, 09:10 comments8652
Поділіться публікацією:

Білоруська легкоатлетка Христина Тімановська, яка прославилася на весь світ через критику на адресу білоруської збірної і влади Білорусі, тепер визнала, що давати волю емоціям і критикувати збірну в Instagram було не правильним виходом із ситуації. На Олімпіаді в Токіо спортсмена емоційно відреагувала на рішення білоруських тренерів поставити її бігти естафету. Як передає видання "Коментарі", про це пише zeit.de.

Тепер доводиться кусати губи: Тімановська шкодує про свій "наїзд" на режим Лукашенка

Христина Тимановська. Фото з відкритих джерел

Після того, як Христина Тімановська оприлюднила рішення білоруських чиновників із Мінська прийшла вказівка зняти дівчину зі змагань і відправити назад у Білорусь. Далі стався скандал, відгомони якого звучать навіть після завершення Олімпіади. Правда тепер уже дівчина виправдовується, заявляючи, що розуміє, багато що проаналізувавши, що піддавати жорсткій критиці тренерський склад і керівництво країни було нехорошим рішенням.

При цьому спортсменка вважає, що скандал, який вилився на міжнародний рівень, — це не тільки її вина. Це також вина керівництва Білорусі. Тімановська додає, адже, якби не дискваліфікація, якби не рішення повернути її на Батьківщину, якби не потік брехні про неї на державному телебаченні, то і не було б ніякого скандалу. Дівчина підкреслила, що ситуація, яка відбулася, дуже яскраво показує, що відбувається з людьми в Білорусі, які мають сміливість висловлювати свою точку зору, мають гордість мати свою думку.

Тімановська уточнила, що не відповідає дійсності інформація, оприлюднена в деяких ЗМІ, про те, що вона була активним учасником акцій протесту і близька до опозиційного руху. Дівчина запевняє, що вона ніколи не виступала відкрито проти Лукашенка, ніколи не підписувала ніяких листів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — білоруська спортсменка виставила на аукціон найціннішу свою медаль, щоб допомогти у боротьбі проти режиму Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини