Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпійських ігор
commentss НОВИНИ Всі новини

Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпійських ігор

Спортсмен Станіслав Горуна незадоволений своїм результатом на Олімпійських іграх

6 серпня 2021, 17:12
Поділіться публікацією:

На Олімпійських іграх українці продовжують здобувати медалі. Наш спортсмен Станіслав Горуна став бронзовим призером на Олімпіаді. Про це повідомляють в Олімпійському комітеті України.

Станіслав Горуна став бронзовим призером Олімпійських ігор

Українець - бронзовий призер Олімпіади, фото з відкритих джерел

Станіслав вийшов у півфінал Олімпійських ігор. Спочатку він посідав друге місце у своїй групі. У поєдинках українець поборов японця Кена Нісімуру. Також він переміг американця Томаса Скотта. Сутичка між Станіславом та угорцем Габором Харшпатакі завершилася нічиєю. Однак він програв бій з каратистом із Єгипту Абдаллою Абделазізом. В останньому півфінальному поєдинку український каратист поступився супротивнику з Італії Луїджі Бусу.

Таким чином Станіслав посів третє призове місце й отримав бронзову медаль в куміте у ваговій категорії до 75 кг. У "скарбничці" українців це вже 14 -та олімпійська нагорода. До Олімпіади каратиста готував його тренер Антон Нікулін.

Спортсмен наголосив, що змінив думку про Олімпійські ігри. Хоча поділився, що своїм результатом незадоволений і назвав його непоганим.

"Зараз я незадоволений результатом і своїм виступом. На це є свої причини. Я відчуваю різницю між очікуванням і між тим, що маю. А взагалі, я в захваті від Олімпійських ігор і змінив свою думку про них. Велика кількість прапорів, країн, увесь світ займається спортом на високому рівні. Престижно бути тут", — додав призер.

Зазначимо, що 32-річний каратист зі Львова має чимало нагород. Станіслав отримав звання чемпіона Європи, чемпіона України. Каратист перемагав на Всесвітніх іграх та Європейських іграх, також має звання заслуженого майстра спорту міжнародного класу.

Як писав раніше портал "Коментарі", українка Анжеліка Терлюга здобула "срібло" з карате.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини