Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Стало відомо, хто понесе прапор України на відкритті Олімпіади у Пекіні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто понесе прапор України на відкритті Олімпіади у Пекіні (ФОТО)

На зимових Олімпійських іграх у Пекіні прапор України понесуть одразу два спортсмени

3 лютого 2022, 11:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Національний олімпійський комітет України назвав імена спортсменів, які нестимуть прапор України на відкритті зимової Олімпіади. Про це повідомляється на офіційному сайті НОК України.

Стало відомо, хто понесе прапор України на відкритті Олімпіади у Пекіні (ФОТО)

Олімпіада у Пекіні - фото з відкритих джерел

Як і на попередніх Олімпійських іграх у Токіо, де вперше в історії прапор країни на урочистій церемонії відкриття несли разом одразу два спортсмени – чоловік і жінка, ця традиція буде продовжена і на XXIV зимових Олімпійських іграх, які стартують вже завтра, 4 лютого.

У НОК зазначили, що такі нововведення пов'язані з активною позицією Міжнародного Олімпійського Комітету щодо відстоювання принципів ґендерної рівності.

На урочистій церемонії відкриття синьо-жовтий прапор нестимуть олімпійський чемпіон з фристайлу Олександр Абраменко та срібний призер Юнацьких олімпійських ігор із фігурного катання Олександра Назарова.

Стало відомо, хто понесе прапор України на відкритті Олімпіади у Пекіні (ФОТО) - фото 2

Олександра Назарова й Олександр Абраменко. Фото: НОК України/Обозреватель

Довідково: зимові Олімпійські ігри у Пекіні проходитимуть з 4 по 20 лютого. Збірна нашої країни буде представлена ​​45 спортсменами з 12 дисциплін.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про естафету олімпійського вогню. Відомий актор Джекі Чан проніс смолоскип на вершині Великої китайської стіни.

Сайт "Коментарі" писав про те, навіщо Байден перекидає війська до Європи. Раніше лідер США вже попереджав Путіна: якщо РФ продовжить діяти агресивно, то Штати переконають партнерів із НАТО у своїй присутності у Східній Європі.

Читайте також про те, що Росія відреагувала на розміщення у Європі тисяч американських військових. РФ критикує військові дії США як "руйнівний крок".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини