Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Спортсмен ампутував палець заради Олімпіади в Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Спортсмен ампутував палець заради Олімпіади в Парижі

Гравець збірної Австралії з хокею на траві Метт Доусон ампутував частину пальця заради участі в Олімпійських іграх

19 липня 2024, 17:20
Поділіться публікацією:

Австралійський хокеїст Меттью Доусон пішов на радикальний крок, ампутувавши частину пальця, щоб гарантувати свою участь в Олімпійських іграх 2024 у Парижі. Це рішення було прийнято після того, як він зламав палець напередодні змагань.

Спортсмен ампутував палець заради Олімпіади в Парижі

Мэттью Доусон отрезал палец ради Олимпиады 2024

30-річний Доусон, срібний призер Олімпіади в Токіо, вирішив відмовитися від традиційного гіпсування на користь ампутації, щоб забезпечити свою повну працездатність на полі. Він підкреслив, що це рішення було прийнято не тільки заради участі в Олімпіаді, але й з урахуванням його подальшої спортивної кар'єри.

“Я прийняв усвідомлене рішення, порадившись із пластичним хірургом. Рішення було ухвалено не тільки заради участі в Олімпіаді, а й заради подальшого життя. Найкращим варіантом для мене було відрізати верхню частину пальця”, — розповів Доусон.

Тренер збірної Австралії Колін Батч високо оцінив відданість Доусона, назвавши його рішення неймовірним вчинком. Сам Доусон зберігає позитивний настрій і применшує значення своєї травми, порівнюючи її з більш серйозними життєвими випробуваннями.

Це не перший раз, коли Доусон стикається з серйозними травмами. Шість років тому він мало не втратив око після удару ключкою. Незважаючи на це, він продовжує демонструвати неймовірну стійкість і відданість спорту.

Читайте також на порталі “Коментарі” — 26 липня у Парижі розпочнуться 33 Олімпійські ігри. Попри санкції та обмеження Росія змогла відправити на Олімпіаду 15 атлетів, які будуть виступати як нейтральні спортсмени. Це рекордно низька кількість представників Росії на Олімпійських іграх.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини