Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Сьома медаль на Олімпіаді: українка здобула "бронзу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьома медаль на Олімпіаді: українка здобула "бронзу"

У фінальному поєдинку борчиня перемогла олімпійську чемпіонку Ріо-2016

3 серпня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Спортсменка Алла Черкасова виборола "бронзову" медаль на Олімпійських іграх. Українка змагалася у ваговій категорії до 68 кілограмів. Про це повідомляє Укрінформ.

У фіналі Алла Черкасова поборола гідну суперницю — японку Сару Досьо, що має звання чемпіонки Олімпійських ігор Ріо-2016. До того ж японська борчиня не одноразово ставала призеркою чемпіонатів світу та Азії.

Сьома медаль на Олімпіаді: українка здобула "бронзу"

Алла Черкасова, фото з Instagram

Завдяки атаці наша спортсменка перемогла японку у першому періоді. Перед цим поєдинком українка впевнено перемогла полячку та німкеню, але поступилася американці.


На сторінці української олімпійської команди в мережі Instagram Алла Черкасова зазначила, що дуже щаслива везти сину олімпійську медаль.

"За свій великий спортивний вік так багато людей, які були поруч у різні періоди й допомагали хто словом, хто справою. Вдячна всій Україні та Богові за цю нагороду. Було складно налаштуватися, та я була готова боротися, адже розуміла, що це, можливо останні шість хвилин у моїй кар'єрі", — написала спортсменка.

Про перемогу співвітчизниці написав і президент Володимир Зеленський на своїй сторінці в  Instagram.

"Сьома медаль української збірної на Олімпіаді в Токіо. Алла Черкасова здобула "бронзу" з вільної боротьби в категорії до 68 кг. Вітаємо й пишаємося!", — наголосив глава держави.

Зазначимо, що переможниця раніше двічі ставала призеркою чемпіонатів світу та п'ять разів призеркою Євро у жіночій боротьбі. Аллі Черкасовій 32 роки й вона виступає за Львівську область. Для участі в Олімпіаді-2020 її відібрав тренерський штаб збірної України з боротьби.
Як раніше писав портал "Коментарі", українка Світоліна взяла бронзу на Олімпіаді в Токіо




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

3 серпня 2021, 18:45

А напомните мне, на каком месте Украина в общем зачете олимпийских медалей? Сколько десятков золотых медалей завоевали украинцы? А серебряных? А ведь мы впереди всей планеты по патриотизму и тытульности. Нет?


Новини