Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Скандал з обіймами Магучіх набирає обертів: мер Дніпра Філатов заступився за спортсменку
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з обіймами Магучіх набирає обертів: мер Дніпра Філатов заступився за спортсменку

Після реакції українців і Міноборони на спільне фото бронзової призерки Олімпіади українки Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене за Ярославу заступився мер Дніпра Борис Філатов

9 серпня 2021, 16:56 comments1426
Поділіться публікацією:

Скандал через обійми бронзової призерки Олімпіади українки Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене набирає обертів. Після того, як в мережі почали таврувати спортсменку, звинувачуючи в непатріотизмі за дівчину раптово заступився мер Дніпра Борис Філатов. Як інформує видання "Коментарі", свій пост на захист Ярослави Магучіх Філатов опублікував у себе в Facebook.

Скандал з обіймами Магучіх набирає обертів: мер Дніпра Філатов заступився за спортсменку

Ярослава Магучіх. Фото: Українська правда

Весь резонанс виник через те, що Ярослава Магучіх є молодшим лейтенантом ВСУ, а Марія Ласіцкене, що представляла на Олімпіаді Росію, має звання капітана Збройних сил Росії. У 2018 році отримала статус довіреної особи Володимира Путіна на виборах президента РФ. Вся ця інформація швидко вилилася в мережу і отримала величезний резонанс.

Заступаючись за Магучіх, Борис Філатов закликав не забувати всіх про те, що 19-річна дівчина завдяки виснажливій праці виграла олімпійську медаль, після чого її переповнювали емоції. І ось весь цей тріумф перекреслило всього лише одне фото. При тому, що не факт, що воно було зроблено свідомо. Після всього цього дівчину, яка ще "життя не бачила", почали критикувати тисячі "диванних патріотів".

"Ти робиш фотографію. Може навіть не розуміючи в той момент своєї маленької, але такої великої помилки. І тебе починають цькувати. Тисячі диванних "патріотів", які зробили для своєї країни в тисячу разів менше, ніж ти", — написав Філатов.

Вчора портал "Коментарі" також повідомляв, як за Ярославу Магучіх заступився ще один олімпійський призер, український каратист Станіслав Горуна. Він вирішив підтримати свого партнера по збірній, закликавши всіх перестати критикувати дівчину, змішуючи спорт з політикою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Степан

10 серпня 2021, 08:49

Иван-болван

Иван

10 серпня 2021, 05:41

Травля, безусловно, недопустима. Но перед поездкой всем ребятам надо было объяснить, что это не частная поездка каждого из них за свои деньги, а едут они в составе официальной делегации Украины за деньги налогоплательщиков и негоже оскорблять чувства налогоплательщиков. Мне не нравится, когда кто-то обнимает-окутывает нашим государственным флагом представителя напавшей на нас страны. Раньше была политико-воспитательная работа, а сейчас, видно, нет даже простой разъяснительной. Это недоработка вот тех многочисленных чиновников, которые поехали туда на месяц хорошо отдохнуть, опять-таки за наши деньги, оставив, кстати, тем самым спортсменов во время соревнований без помощи тренеров и снизив, таким образом, наши и без того слабые результаты.


Новини