Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Швейцарія - Україна: де і о котрій дивитися вирішальний матч Ліги націй
commentss НОВИНИ Всі новини

Швейцарія - Україна: де і о котрій дивитися вирішальний матч Ліги націй

У вівторок ввечері українці на виїзді зіграють зі Швейцарією

17 листопада 2020, 11:56
Поділіться публікацією:

У вівторок, 17 листопада, збірна України в Люцерні проведе заключний матч Ліги націй проти команди Швейцарії. "Коментарі" розповідають, де можна подивитися матч і чого очікувати від гри.

Швейцарія - Україна: де і о котрій дивитися вирішальний матч Ліги націй

Після поразки від збірної Німеччини (1: 3) минулого тижня і нічийного результату в грі Іспанія — Швейцарія (1: 1) українська національна команда ризикує знову повернутися в дивізіон В Ліги націй. Сьогодні команду Шевченко влаштує навіть поразка з один гол, якщо ми заб'ємо два м'ячі і більше, що залишитися в дивізіоні А, однак передматчеві розклади проти жовто-синіх.


Колишні проблеми з COVID-19 продовжують вибивати гравців основного складу. Під час переїзду з Німеччини до Швейцарії українці не дорахувалися ще трьох футболістів. І якщо втрата воротаря Дмитра Різника не видається серйозною, то без Едуарда Соболя і Євгенія Макаренка доведеться насправді важко. І це при тому, що вже немає більш як десять гравців основи та ротації.

Матч Швейцарія — Україна розпочнеться о 21.45. Пряму трансляцію гри можна подивитися на телеканалі "Україна" і "Футбол 1".

Як раніше повідомляли "Коментарі", збірна України ризикує вилетіти з еліти Ліги націй.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини