Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Шахтар" розгромив "Маріуполь" і вийшов на друге місце в чемпіонаті України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шахтар" розгромив "Маріуполь" і вийшов на друге місце в чемпіонаті України

Донецький клуб не зазнав проблем з маріупольської командою, перемігши 4: 1

30 жовтня 2020, 20:49
Поділіться публікацією:

"Шахтар" в матчі 8-го туру української прем'єр-ліги в Києві розгромив "Маріуполь" — 4:1. Після цієї перемоги підопічні Луїша Каштру вийшли на друге місце в турнірній таблиці з 16 очками. Перше — "Динамо", у якого 17 балів і гра в запасі.

"Шахтар" розгромив "Маріуполь" і вийшов на друге місце в чемпіонаті України

"Гірники" досить швидко взялися за справу, і забили перший м'яч вже на 27-й хвилині. Маріупольці невдало зіграли під час кутового, і Тищенко зіграв рукою у власному штрафному. Тайсон впевнено реалізував пенальті, пробивши в лівий від себе кут воріт. Ще до перерви господарі збільшили різницю в рахунку. Дебютний м'яч за основу ударом з-за меж штрафного забив Георгій Судаков.

У другому таймі ситуація занадто не змінилася. Донеччани атакували, а гості намагалися з усіх сил відбиватися. І на 64-й хвилині Тищенко вдруге порушив правила у власному штрафному, і тепер Алан Патрік з 11 метрів не схибив. Трохи повернув інтригу в гру Горбунов, який реалізував вихід один на один з П'ятовим, але останнє слово залишилося за "Шахтарем". Тайсон на швидкості увійшов в штрафну і класно підсік м'яч над голкіпером.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Шахтар" в Лізі чемпіонів зіграв внічию з "Інтером".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини