Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Російський священник побачив диявола на закритті Олімпійських ігор у Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський священник побачив диявола на закритті Олімпійських ігор у Парижі

Священник з Росії архієпископ Сава заявив, що бачить диявола на Олімпіаді у Парижі.

12 серпня 2024, 09:42
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росія, яку не допустили до участі в Олімпіаді, постійно критикує змагання у Парижі. Цього разу предстоятель Російської православної церкви архієпископ Сава (Тутунов) заявив, що на афіші закриття Олімпійських ігор він помітив "ікону диявола".

Російський священник побачив диявола на закритті Олімпійських ігор у Парижі

Афіша закриття Олімпіади в Парижі. Фото з відкритих джерел

У своєму телеграм-каналі архієпископ Сава опублікував афішу з закриття Олімпіади та заявив, що вона нібито символізує падіння диявола.

"Як упав ти з неба, денниця, сину зорі! Розбився об землю той, що зневажав народи", — процитував російський священник слова зі старозавітної Книги пророка Ісаї та додав, що "афіша є іконою занепалого світла, іконою диявола".

Після публікації допису російського архієпископа почали запитувати його ставлення до Олімпіади та чи справді, на його думку, на афіші зображено диявола.

"Сам контекст відкриття Олімпіади-2024, коли були профановані біблійні образи, припускає, що автор обізнаний з текстом Біблії. Але якщо це не так, то тим більш дивовижно, якщо це ненавмисно, стає посилання на денницю", — відповів архієпископ Сава.

Олімпійські ігри в Парижі відбувалась з 26 липня по 11 серпня 2024 року. Україна здобула на Олімпіаді здобула 12 медалей з яких три золоті та посіла 22 місце у медальному заліку. Перемогу на Олімпійських іграх у Парижі здобули США, які завоювали 40 золотих медалей. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про першого чемпіона на перших античних Олімпійських іграх. В ті часи на Олімпіаді був лише один вид спорту.

Також "Коментарі" писали про 10 найсексуальніших спортсменок на Олімпіаді в Парижі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини