Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі

Від німецької легкоатлетки Аліки Шмідт до української стрибунки у висоту Юлії Левченко. Найгарячіші спортсменки Олімпіади в Парижі.

8 серпня 2024, 08:10 comments1287
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Виступи найкращих спортсменів та спортсменок у розквіті сил викликає неабиякий ажіотаж серед глядачів Олімпійських ігор 2024 року. Вони демонструють свій неймовірний талант і красу. Портал "Коментарі" підготував добірку найсексуальніших спортсменок Олімпійських ігор у Парижі.

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі

Найбільш сексуальні спортсменки на Олімпійських іграх. Фото з відкритих джерел

Аліка Шмідт

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 2

Легкоатлетка з Німеччини має величезну кількість прихильників у соціальних мережах. Ділячись досвідом зі свого життя у світі легкої атлетики, а також співпрацюючи з модними брендами та виступаючи на яскравих подіях, Шмідт отримала понад 5 мільйонів підписників в Instagram і 2 мільйони в TikTok.

Габрієль Томас

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 3

Американська спортсменка, яка на Олімпійських іграх у Парижі представляла США на дистанціях на 100 і 200 метрів. 27-річна бігунка на Олімпійських іграх у Токіо була частиною команди, яка виграла срібло в естафеті 4х100 метрів.

Луана Алонсо

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 4

Плавчиня з Парагваю привернула увагу глядачів на Олімпіаді. Однак більше популярності вона отримала, коли завершила свої виступи. 20-річна Луана Алонсо не змогла пробитись у півфінал Олімпійських ігор та завершила кар'єру. Однак далі плавчиня потрапила в новий скандал, через який Алонсо вигнали з Олімпійського селища вказавши на неналежну поведінку атлетки.

Аліша Ньюмен

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 5

Канадська легкоатлетка, яка спеціалізується на стрибках з жердиною. Брала участь в Олімпійських іграх 2016, 2020 та 2024 років. Ньюмен була чемпіонкою Ігор Співдружності 2018 року у стрибках з жердиною серед жінок, де вона встановила новий рекорд Ігор у 4,75 метра.

Марина Бех-Романчук

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 6

Українська легкоатлетка, яка спеціалізується у стрибках у довжину та потрійному стрибку, призерка світових та континентальних першостей, учасниця Олімпійських ігор 2016, 2020 та 2024 року, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України.

Ліке Клавер

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 7

Нідерландська легкоатлетка, яка виступає в спринтерському бігу. Вона спеціалізується на дистанціях 200 і 400 метрів. Ліке Клавер виграла золоту медаль на літніх Олімпійських іграх 2024 року в змішаній естафеті 4х400 метрів.

Зехра Гюнеш

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 8

Турецька професійна волейболістка, яка завжди виглядає бездоганно навіть на майданчику. Зріст Зехри Гюнеш 197 см, що робить її однією з найвищих гравців команди. З моменту дебюту на останніх Олімпійських іграх вона зібрала великий фан-клуб, а деякі з її 4 млн підписників регулярно закликають Зехру вийти за них заміж. 

Аніка Дельгадо

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 9

22-річна еквадорська плавчиня народилася в США, але представляє Еквадор на міжнародному рівні. Аніка Дельгадо спеціалізується на запливах на дистанції 50 метрів батерфляєм та 100 метрів вільним стилем. Виступала на Олімпійських іграх в Токіо та Парижі.

Юлія Левченко

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 10

Українська легкоатлетка, яка спеціалізується на стрибках у висоту, срібна призерка чемпіонату світу, чемпіонка юнацьких Олімпійських ігор 2014. Для Юлія Левченко Олімпійські ігри в Парижі стали третіми, до цього легкоатлетка у Ріо-2016 посіла 19-те місце, а у Токіо-2020 фінішувала на 8-й позиції. Найкращий результат в кар'єрі — 202 см.

Шино Мацуда

Найсексуальніші спортсменки на Олімпійських іграх у Парижі - фото 11

У віці 16 років Шино Мацуда відібралась на Олімпійські ігри 2020 після того, як вдало виступила на Всесвітніх іграх з серфінгу у 2019 році. Також вона перемога на першому відкритому чемпіонаті Японії з серфінгу, що зробило її однією із найкращих і найяскравіших японських талантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про одного з найбільш сексуальних спортсменів України, який здобув срібну медаль на Олімпіаді в Парижі.

Також "Коментарі" писали про 10 найсексуальніших спортсменів Олімпійських ігор 2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини