Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Російська синхроністка, яка виграла в Токіо 5 золотих нагород, заявила, що це все завдяки Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська синхроністка, яка виграла в Токіо 5 золотих нагород, заявила, що це все завдяки Путіну

Російська чемпіонка заявила, що не було б ніяких перемог Росії на Олімпіаді в Токіо, якби не Путін

9 серпня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Семиразова олімпійська чемпіонка Світлана Ромашина потрапила під шквал негативних коментарів в свою сторону після того, як зізналася, що не було б ніяких перемог російської збірної на Олімпіаді-2020 в Токіо, якби не любов Путіна до спорту. Як інформує видання "Коментарі", про це спортсменка заявила в інтерв'ю порталу Чемпіонат.com.

Російська синхроністка, яка виграла в Токіо 5 золотих нагород, заявила, що це все завдяки Путіну

Світлана Ромашина. Фото: championat.com

Російська синхроністка зазначила, що ці всі перемоги вдалося добути для народу і країни. Спортсменка відзначила, що перед російськими спортсменами були непрості складнощі, як під час підготовчого етапу, так і під час самої Олімпіади.

Світлана Ромашина підкреслила, що збірна РФ не може знати гіркоти поразок, тому що на чолі її стоїть Володимир Путін, який постійно підтримує спорт в країні.

"Володимир Володимирович шалено любить спорт і підтримує його. Велике йому за це спасибі", — сказала Ромашина.

Ось тільки не всі читачі з розумінням поставилися до такого спічу спортсменки. Чимало з них припустило, що синхроністка, яка в Токіо завоювала п'ять золотих нагород, таким чином робить перший впевнений крок до політичної кар'єри. Адже зовсім скоро в Росії вибори до Держдуми РФ і не виключено, що зоряна синхроністка може стати прикрасою списку "Єдиної Росії".

Читайте також — видання "Коментарі" сьогодні повідомляло про те, що Олімпіада-2020 на Токіо закінчилася для України гучним скандалом в який вилилися обійми українки Ярослави Магучіх з росіянкою Марією Ласіцкене на п'єдесталі нагородження. У ситуацію довелося втручатися навіть меру Дніпра Борису Філатову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини