Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Перемоги українців на спортивному фронті: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Перемоги українців на спортивному фронті: що відомо

Українці здобули олімпійські нагороди та нагороди на Кубку світу

6 березня 2022, 12:58
Поділіться публікацією:

Україна отримує нові перемоги на спортивному фронті також. Про це повідомляють в Міністерстві молоді та спорту.

Перемоги українців на спортивному фронті: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Українські спортсмени продовжують завойовувати медалі. Нещодавно в Катарі на Кубку світу зі спортивної гімнастики. Українські гімнасти здобули вже шість медалей.

Отже, Ілля Ковтун зміг здобути "золото" під час змагань в гімнастичних вправах на брусах. Також гімнаст отримав "срібло", виконуючи вільні вправи, а "бронзу" в змаганнях на перекладині.

Назар Чепурний здобув "срібло", виконуючи опорний стрибок. Даніела Батрона посіла друге місце у вільних вправах і стала третьою на брусах.

В перший день зимових Паралімпійських ігор  у Пекіні українські спортсмени здобули сім медалей. Найкраще українці виступили в біатлонних спринтерських гонках.

Перше місце та олімпійське золото отримав українець Віталій Лук’яненко (він виступав в класі B3, гайд Бабар), звання чемпіонів отримали Григорій Вовчинський (клас LW8) та Оксана Шишкова (клас B2, гайд Марченко).

Срібні медалі отримали: Олександр Казік (клас B1, гайд Кучерявий),   Тарас Радь (клас LW12) та Людмила Ляшенко (клас LW8). Бронзу — отримав Дмитро Суярко (клас B2, гайд Ніконович).

На підтримку України в синьо-жовті кольори вбралися всі спортсмени з п’єдесталу пошани у чоловіків серед учасників з порушенням зору.

Крім того, з 20 по 25 березня у Вуокатті (Фінляндія) пройде XV зимовий Європейський юнацький олімпійський фестиваль. Туди поїде й збірна України. За словами президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки, вже проведено переговори та організовано виїзд українців.

Як повідомляв портал, став відомий склад параолімпійської збірної України на зимові ігри в Пекіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини