Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Паралімпійські ігри: нові медалі та рух по п'ятірці найкращих збірних
commentss НОВИНИ Всі новини

Паралімпійські ігри: нові медалі та рух по п'ятірці найкращих збірних

На початку восьмого дня Паралімпіади-2020 у скарбничці України нова бронза

1 вересня 2021, 07:35 comments1068
Поділіться публікацією:

Станом на ранок 1 вересня, на рахунку паралімпійської збірної України 68 медалей, та місце в першій п’ятірці паралімпійських збірних світу. Про це свідчать дані медального заліку Паралімпійських ігор-2020, які проходять у Токіо.

Паралімпійські ігри: нові медалі та рух по п'ятірці найкращих збірних

Паралімпіада-2020, фото із відкритих джерел

Навідміну від учора, Україна втратила одне місце, пропустивши вперед, на четверту позицію медального заліку США, а сама посідає п’яте місце.

Наразі у скарбничці українських паралімпійців 68 медалей – 15 золотих, 33 срібних та 20 бронзових.

Паралімпійські ігри: нові медалі та рух по п'ятірці найкращих збірних - фото 2

Учора срібло паралімпійській збірній приніс велогонщик Єгор Дементьєв. Він фінішував другим, поступившись голандцю Даніелю Абрахаму.

Сьогодні на рахунку української паралімпійської збірної нова бронза. Її отримала стрілок Ірина Щетник. Спортсменка  стріляла з пневматичної гвинтівки лежачи, мішені розташовувались на відстані 10 м. Варто зауважити, що бронзу Ірина Щетник виборола під час змішаного  змагання, в якому брали участь, як жінки, так і чоловіки.   

Нагадаємо, що вчора, в сьомий день паралімпійських змагань справжній "клас"показали українські пловці. Вони здобули для збірної 2 золотих і 6 бронзових медалей. При цьому, золотий медаліст Максим Крипак, який батерфляєм подолав  дистанцію 100 м, не просто переміг на дистанції, а й встановив новий світовий паралімпійський рекорд зі швидкості запливу. 100 м Максим Крипак подолав за 57 секунд 24 мілісекунди.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що український срібний призер Паралімпіади-2020 Ігор Квітів відмовився від спільного фото з російськими спортсменами на п'єдесталі. Це стало доказом того, що всупереч загальноприйнятій риториці спорт явно не "поза політикою".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини