Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Організатори Олімпійських ігор починають повернення грошей за квитки
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатори Олімпійських ігор починають повернення грошей за квитки

Організатори Олімпійських ігор в Токіо запропонували повернути гроші за квитки, куплені в Японії, через брак місць на стадіоні на тлі пандемії

30 жовтня 2020, 12:25
Поділіться публікацією:

Організатори Олімпійських ігор в Токіо запропонували повернути гроші за квитки, придбані в Японії. Про це повідомляє France 24 з посиланням на заяву президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха.

Організатори Олімпійських ігор починають повернення грошей за квитки

Фото: sportbox

За його словами, повні стадіони вже будуть неможливі на наступних Іграх, які планують почати в кінці липня 2021 року. Вітчизняні вболівальники можуть подати заявку на повернення коштів з 10 по 30 листопада або 1-21 грудня, повідомляє оргкомітет. Ті, хто придбав квитки в інших місцях світу, змушені будуть вимагати повернення грошей у свого роздрібного продавця.

"Якщо ми не зможемо надати можливість бути присутнім на Іграх через Covid-19, ми запропонуємо додатковий спосіб подати заявку на повернення коштів", — йдеться в повідомленні комітету.

Прессекретар Маса Такая зазначила, що організатори не розглядають ймовірність скасування заходу, додавши, що повернути гроші можуть і в останні хвилини, якщо, наприклад, учасник ігор заразиться коронавірусом.

Зараз на Олімпійські ігри продано близько 4,48 млн квитків.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що призер Олімпіади-2010 Ріхард Аджей помер у віці 37 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини