Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпійська медаль "облізла" за тиждень: Х'юстон розчарований
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійська медаль "облізла" за тиждень: Х'юстон розчарований

Зірка Олімпіади поскаржився на жахливий стан своєї медалі з Парижа

9 серпня 2024, 13:02
Поділіться публікацією:

Американський скейтбордист Найджа Х'юстон зіштовхнувся із несподіваною проблемою після свого тріумфу на Олімпійських іграх у Парижі. Бронзова медаль, яку він завоював, почала втрачати свій первісний вигляд лише через тиждень після церемонії нагородження. Спортсмен висловив своє розчарування у соціальних мережах, опублікувавши фотографію пошкодженої нагороди.

Олімпійська медаль "облізла" за тиждень: Х'юстон розчарований

Зірка Олімпіади поскаржився на жахливий стан своєї медалі з Парижа

Олімпійська медаль ”облізла” за тиждень: Х'юстон розчарований - фото 2

Х'юстон, відомий своїми численними перемогами у скейтбордингу, здивувався таким швидким зносом олімпійської медалі. Спортсмен зазначив, що активно фотографувався з медаллю і давав її потримати друзям, але не очікував, що це призведе до таких наслідків.

"Добре, ці олімпійські медалі виглядають чудово, поки вони нові. Але я носив її на тілі, дав ганьбити друзям і ось що трапилося", — розповів він.

Цьогорічні олімпійські медалі були виготовлені з використанням переробленого металу з Ейфелевої вежі, що надавало їм особливої символічної цінності. Однак випадок з медаллю Х'юстона порушив питання довговічності цих нагород. "Виглядає так, ніби вона була на війні", — пожартував скейтбордист, але його розчарування було очевидним. Він очікував, що олімпійська медаль служитиме йому довгі роки, нагадуючи про його досягнення.                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — Аліша Ньюман, 30-річна канадська стрибунка з жердиною та бронзова призерка останніх Олімпійських ігор, знайшла незвичайний спосіб додаткового заробітку. Вона активно веде свою сторінку на сайті OnlyFans, де публікує ексклюзивні еротичні відео та фото.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини