Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпійська чемпіонка образилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпійська чемпіонка образилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України

Легендарна плавчиха Яна Клочкова не була запрошена на урочистості з нагоди 30-річчя незалежності України

25 серпня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Чотириразову Олімпійську чемпіонку Яну Клочкову забули запросити на урочистості з нагоди 30-річчя Незалежності України. Спортсменка сама не знає, з якої причини вона виявилася невгодною та обділеною увагою, в той час, як інші спортсмени були в центрі уваги й пошани. Як інформує портал "Коментарі", своє обурення Клочкова висловила в інтерв'ю виданню "Сегодня".

Олімпійська чемпіонка образилася, що її не запросили на святкування Дня Незалежності України

Яна Клочкова. Фото: wtfit.me

Яна Клочкова зазначила, що святкування 30-річчя Незалежності України є дуже важливим для кожного громадянина країни й у зв'язку з цим їй незрозуміло, чому організатори урочистостей її не запросили на офіційні урочистості. За словами чемпіонки, ті спортсмени, які здобули важливі перемоги для України, завдяки яким грав гімн і підіймався державний прапор на міжнародних змаганнях, повинні бути присутніми на такого роду заходах. Клочкова зазначила, що наразі вона є найбільш титулованою українською спортсменкою, яка чотири рази прославила країну.

"Не знаю, чому мене не запросили. Самій цікаво. Можливо, якісь особисті образи. Дуже дивно", — сказала Клочкова.

Спортсменка додала, що вона вже отримала низку пропозицій про зміну громадянства. Згадала і про те, що в українській історії таке вже було. Є той же приклад фігуристки Оксани Баюл. Яна Клочкова зазначила, що, коли іменитих спортсменів починають забувати, то тим нічого іншого не залишається, окрім як їхати з країни й захищати прапори інших держав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, скільки медалей виграли українські спортсмени для чужих країн на Олімпіаді-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини