Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Олімпіади-2020: якого українського спортсмена не допустили на змагання через допінг
commentss НОВИНИ Всі новини

Олімпіади-2020: якого українського спортсмена не допустили на змагання через допінг

Таке рішення прийняв Спортивний арбітражний суд

20 липня 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

Український спортсмен Ігор Главан не представлятиме національну збірну на Олімпіаді в Токіо. Стало відомо, що арбітражний суд, який розглядав спортивні справи, вирішив продовжити для спортсмена термін його дискваліфікації за вживання заборонених препаратів у 2017 році. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Федерації легкої атлетики України (ФЛАУ).

 Олімпіади-2020: якого українського спортсмена не допустили на змагання через допінг

Український спортсмен Ігор Главан (фото з відкритих джерел)

У заяві української Федерації зазначено, що у Спортивному арбітражному суді вирішили продовжити кваліфікаційний термін Ігорю Главану, збільшивши його до 3 років і анулювавши всі спортивні результати, які атлет показав з 25 липня 2017 року.

Відомо, що Ігор був у складі української команди, яка представлятиме країну на Олімпійських іграх-2020 у Токіо. Він повинен був брати участь у змаганнях зі спортивної ходьби на 50 кілометрів.

Тому в Федерації повідомили, що Главана замінить Валерій Літанюк, який був наступним у світовому списку. Його кандидатуру вже затвердили у виконкомі ФЛАУ. Таким чином, він потрапив до резервного списку учасників офіційної української делегації.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що збірну України дискваліфікували на Кубку світу з біатлону. Жіноча збірна України "вилетіла" з Кубка світу з біатлону (Нове-Мєсто, Чехія) після участі в естафеті. Після того як гонка офіційно завершилася і стали відомі результати, спортивну спільноту потрясли заявою — результати української збірної анульовані. Конкретної причини поки не називають, але, швидше за все, через помилки, допущені при передачі естафети від Юлії Джими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини