Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Міжнародна федерація хокею позбавила рф права проводити чемпіонат світу: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародна федерація хокею позбавила рф права проводити чемпіонат світу: що відомо

Чемпіонат світу-2023 серед чоловіків в елітному дивізіоні мав проходити з 5 до 21 травня 2023 року в санкт-петербурзі

26 квітня 2022, 20:56
Поділіться публікацією:
росію позбавили право провести чемпіонат світу-2023 з хокею, який мав відбутися у санкт-петербурзі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства молоді та спорту України.
У 2023 році в санкт-петербурзі мав проходити чемпіонат світу-2023 серед чоловіків в елітному дивізіоні.
"Міжнародна федерація хокею позбавила рф права проводити чемпіонат світу-2023 серед чоловіків в елітному дивізіоні. Змагання були заплановані з 5 до 21 травня 2023 року в санкт-петербурзі. Нове місце проведення світової першості буде обрано під час щорічного конгресу IIHF, який відбудеться у фінському Тампере з 23 до 29 травня",- йдеться у повідомленні.
Це вже не перший чемпіонат, який втратила країна-агресор.
"Це вже другий чемпіонат світу з хокею, який росія втратила після нападу на Україну. Першою втратою рашистів стала молодіжна світова першість-2023 в омську та новосибірську. Нагадаємо, наприкінці лютого IIHF відсторонила росію та білорусь від участі в змаганнях під своєю егідою.Представникам країн-агресорів не місце у великому спорті",- зазначили у міністерстві.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українка виборола медаль на чемпіонаті світу з фехтування. Українська спортсменка здобула медаль на чемпіонаті світу в Об'єднаних Арабських Еміратах з фехтування та посіла призове місце. Рапіристка Катерина Буденко четвертого дня чемпіонату здобула "бронзу" в юніорській першості. Українка поборола землячку Ольгу Сопіт, яка два роки посідала місця у першій юніорській десятці фехтувальниць світу. За інформацією Федерації України з фехтування Катерина вперше в індивідуальному заліку за останні 30 років стала призеркою в жіночій рапірі на юніорському чемпіонаті світу.

Міжнародна федерація хокею позбавила рф права проводити чемпіонат світу: що відомо

Міжнародна федерація хокею позбавила рф права проводити чемпіонат світу-2023 (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини