Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Міністр молоді та спорту пояснив провальний результат збірної України на Олімпіаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр молоді та спорту пояснив провальний результат збірної України на Олімпіаді

Вадим Гутцайт пояснив, чому збірна України на Олімпіаді не виконала поставлене завдання

16 серпня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт вважає, що результат української збірної на Олімпіаді в Токіо потрібно оцінювати не загалом, а розглядати кожен випадок окремо. Тоді можна зрозуміти, чому не вдалося здійснити ті плани, які ставилися перед збірною. Як передає видання "Коментарі", про це міністр заявив в інтерв'ю "Українській правді".

Міністр молоді та спорту пояснив провальний результат збірної України на Олімпіаді

Вадим Гутцайт. Фото: Українська правда

Головне питання, яке поставлене було міністрові, стосувалося відверто провального виступу української збірної на Олімпіаді. Українські спортсмени не виправдали ті прогнози, які робили їм міжнародні організації. Тоді в прогнозах говорилося, що українці точно візьмуть від 6 до 8 золотих медалей. У Вадима Гутцайта є своє пояснення з цього приводу.

За словами міністра, на Олімпійських іграх взагалі нереально спрогнозувати щось. Тому в ситуації потрібно розбиратися. Розглядання окремо всі випадки. Варто звернути увагу на бій того ж Хижняка. У тому бою Хижняк був на голову вище суперника, і всі чекали, що буде звучати гімн України на Олімпіаді після того поєдинку. Але, на жаль, так не сталося. Також ніхто не міг сказати, що буде фіаско Ольги Харлан. Спортсменка в першому ж поєдинку програла, що стало шоком не тільки для всіх уболівальників, але і для неї самої. Ольга дуже ретельно готувалася до цих змагань, але в підсумку не впоралася і перегоріла. Та ж Дарина Білодід повинна була брати "золото" на цій Олімпіаді, але не сталося так, як передбачалося.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з Олімпійських ігор виключили успішний для України вид спорту. Тепер нашим спортсменам доведеться ще складніше. З програми Олімпіади-2024 виключили карате, але додали брейкданс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

16 серпня 2021, 15:46

объяснять причину поражений, это так типично для властей Украины.


Новини