Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Колишнього гравця "Динамо" вигнали з Туреччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнього гравця "Динамо" вигнали з Туреччини

Юнес Беланда перебрався в "Галатасарай" з київського "Динамо" в 2017 році

11 березня 2021, 00:23
Поділіться публікацією:

Колишній футболіст київського "Динамо" Юнес Беланда покинув "Галатасарай". Керівництво турецького гранда в односторонньому порядку розірвало контракт з марокканським гравцем, повідомляє сайт клубу.

Колишнього гравця "Динамо" вигнали з Туреччини

Юнес Беланда (фото з відкритих джерел)

Керівництво "Галатасарая" засудило слова Юнес після матчу турецької чемпіонату проти "Сівасспора", Юнес Беланда жорстко розкритикував керівництво через те, що "Галатасарай" скорочує зарплати на тлі пандемії коронавируса.

Нагадаємо, Юнес перебрався в "Галатасарай" з київського "Динамо" в 2017 році. За цей час Юнес Беланда провів 131 матч за турецький клуб, в яких забив 22 голи і віддав 26 результативних передач.

Нагадаємо, міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) представила свій рейтинг кращих футболістів світу за останні десять років. Дану інформацію повідомляє офіційний сайт IFFHS. Кращі спортсмени обиралися шляхом голосування. Участь у відборі футболістів брали члени IFFHS з 150 країн світу. На першому місці рейтингу опинився форвард аргентинської "Барселони" Ліонель Мессі. Він випередив португальського нападаючого "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який виявився на другому місці. Почесне третє місце зайняв іспанець Андрес Іньєста. Як повідомляли раніше Ліонель Мессі став рекордсменом за кількістю забитих м'ячів у складі збірної Аргентини та іспанської "Барселони". За свою кар'єру він отримав багато нагород, серед яких неодноразовий титул кращого футболіста світу за версією ФІФА, призи "Золота бутса" УЄФА і "Золотий м'яч". Через досягнень і технічної гри Мессі іноді називають "новим Марадоною". З 2017 го року футболіст відомого іспанського клубу "Барселона" Ліонель Мессі отримав вражаючу зарплату, сумарно перевищила 555 мільйонів євро.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини