Головна Новини Спорт футбол Мілевський переходить з футболу: коли прощальний матч
commentss НОВИНИ Всі новини

Мілевський переходить з футболу: коли прощальний матч

Мілевський є вихованцем київського "Динамо", за яке він виступав до 2013 року

9 березня 2021, 22:04 comments1023
Поділіться публікацією:

Артем Мілевський завершить кар'єру після закінчення поточного сезону. Про це повідомляє Telegram-канал "Футбольний Лицар".

Мілевський переходить з футболу: коли прощальний матч

Артем Мілевський (фото з відкритих джерел)

До речі, цю інформацію підтвердив сам Мілевський після розгрому від "Динамо".

"Напевно, на "Олімпійському" більше не зіграю", — сказав він.

Якщо вірити чуткам, то останнім матчем в кар'єрі Милі стане домашній поєдинок проти "Ворскли" в 26-му турі чемпіонату України.

Мілевський є вихованцем київського "Динамо", за яке він виступав до 2013 року. Потім Артем встиг пограти за турецький "Газіантепспор", хорватські "Хайдук" і "Спліт", румунську "Конкордія", російський "Тосно", білоруське "Динамо-Брест" і угорську "Кишварда".

Нагадаємо, м іжнародний федерація футбольної історії і статистики (IFFHS) представила свій рейтинг кращих футболістів світу за останні десять років. Дану інформацію повідомляє офіційний сайт IFFHS. Кращі спортсмени обиралися шляхом голосування. Участь у відборі футболістів брали члени IFFHS з 150 країн світу. На першому місці рейтингу опинився форвард аргентинської "Барселони" Ліонель Мессі. Він випередив португальського нападаючого "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який виявився на другому місці. Почесне третє місце зайняв іспанець Андрес Іньєста.

Як повідомляли раніше Ліонель Мессі став рекордсменом за кількістю забитих м'ячів у складі збірної Аргентини та іспанської "Барселони". За свою кар'єру він отримав багато нагород, серед яких неодноразовий титул кращого футболіста світу за версією ФІФА, призи "Золота бутса" УЄФА і "Золотий м'яч". Через досягнень і технічної гри Мессі іноді називають "новим Марадоною".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/ukrfut_k/1867
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини