Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Кількість хворих на коронавірус у Токіо б'є рекорди: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Кількість хворих на коронавірус у Токіо б'є рекорди: що про це відомо

Число заражень коронавірусом у Токіо б'є рекорди

28 липня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

У столиці Японії, де сьогодні активно тривають Олімпійські ігри-2020 року, зростає кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Інформують про рекордну кількість випадків, коли у хворих підтверджують коронавірус. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Kyodo News.

Кількість хворих на коронавірус у Токіо б'є рекорди: що про це відомо

В Токіо зростає кількість хворих на ковід (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що нині медики зафіксували 3177 нових хворих. Стало відомо, що ця цифра побила вчорашній рекорд, адже 27 липня в Токіо підтвердили 2848 нових випадків.

ЗМІ з'ясували, що 16 осіб, які мають безпосереднє відношення до олімпійських змагань, також захворіли на коронавірус. Організатори змагань повідомили, що дев'ять хворих — це підрядники, чотири — пов'язані зі змаганнями, офіційні особи, ще двоє — журналісти і один волонтер.

За їхніми словами, ніхто з цього списку людей не жив в Олімпійському селищі, де знаходяться спортсмени.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що Олімпіада в Токіо стартувала ще до офіційного відкриття. Відразу чотири види програми винесені вперед і стартують до офіційного запуску ігор.

Все почалося із софтболу — причому з гри жіночої команди господарів проти Австралії. Футбол — це полегшений різновид бейсболу: правила простіші, м'яч м'який. Взагалі в нього грають і чоловіки, і жінки, але на Олімпіаді турнір тільки для дівчат, а чоловічий із класичного бейсболу буде пізніше.

21 липня стартував жіночий футбол, груповий етап. У турнірі беруть участь 12 збірних, розбитих на три групи. Наступного дня, 22 липня, розпочався турнір для футболістів-чоловіків. Їх небагато більше: чотири групи по чотири команди. Обидва футбольні турніри проводяться на семи стадіонах у шести різних містах Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини