Головна Новини Спорт олімпіада і змагання "Holly shit!": як Бонуччі та К'єлліні відреагували на перемогу Італії на Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

"Holly shit!": як Бонуччі та К'єлліні відреагували на перемогу Італії на Євро-2020

Збірна Італії продемонструвала англійським фанам дуже повчальний урок

12 липня 2021, 08:40
Поділіться публікацією:

Найбільш віковий дует європейського футболу Леонардо Бонуччі та Джордіжо К'єлліні не могли стримати своїх емоцій після перемоги збірної Італії на чемпіонаті Європи 2020 року. Не виключено, що саме цей турнір стане останнім для цих гравців. Про це повідомляє Gazzetto dello Sport.

"Holly shit!": як Бонуччі та К'єлліні відреагували на перемогу Італії на Євро-2020

Бонуччі та К'єлліні - фото: L'Arena

Центральні захисники італійської національної команди та туринського "Ювентуса" не змогли стримати ні слів, ні сліз радості й несамовито раділи своїй перемозі.

"Holly shit! Це моя найкраща ніч у моїй кар'єрі", — вигукував Бонуччі, який зрівняв рахунок у важкому фінальному матчі.

Своєю чергою 36-річний К'єлліні сказав, що вони усвідомлюють власний вік і розуміють все торжество моменту.

"Я ж казав, що в повітрі витає щось чарівне з ще кінця травня! Ми цього заслуговуємо. Просто неймовірні емоції, насолодімося ж ними. Це неймовірно!", — додав капітан збірної Італії.

Також К'єлліні відзначив гру воротаря своєї команди Джанлуїджі Доннаруми, який став героєм серії пенальті.

"Не дивлячись на швидкий гол, ми весь час командували грою, а потім був Джіджіо в серії пенальті. Ми перейшли від Джіджі (Буффон, — прим. ред.) До Джіджіо! Після цього тріумфу ми хочемо відсвяткувати завтрашній день з усіма італійцями, які заслуговують цієї перемоги", — говорить К'єлліні.

Крім слів радості Леонардо Бонуччі підкреслив, що ця поразка буде уроком для англійських уболівальників, які освистували Італію навіть на розминці перед початком матчу.

"Це мрія, що збулася. Поступово ми знайшли впевненість. Сьогодні ми стали легендами. Уявіть, зі стадіону їде 58 тисяч засмучених людей. Англія — ​​відмінна збірна. Звичайно їх вболівальники були розчаровані, але Італія надала їм урок. Те, що відбувалося на стадіоні, коли ми розігрівалися, було всього лише гарніром. Ми сказали це один одному, поки вони нас освистували ", — сказав Бонуччі.

Нагадаємо, що переможцем Чемпіонату Європи з футболу UEFA EURO 2020 (Євро-2020) стала ІталіяЗбірна Італії здобула кубок Анрі Делоне після серії пенальті й обійшла суперника з рахунком 3:2. Основний час закінчився з рахунком 1:1.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини