Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Французький атлет отримав непристойну пропозицію після курйозу на Олімпіаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький атлет отримав непристойну пропозицію після курйозу на Олімпіаді

Несподівана пропозиція від сайту для дорослих надійшла французькому атлету Ентоні Амміраті після невдалого виступу на Олімпіаді.

8 серпня 2024, 16:50 comments3004
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Французький стрибун з жердиною Ентоні Амміраті став зіркою Олімпійських ігор у Парижі. Атлет здобув популярність не через свої результати, а завдяки курйозному випадку, коли зачепив геніталіями планку і втратив шанси потрапити у фінал Олімпіади. Тепер Амміраті отримав вражаючу пропозицію від ресурсу для розваг для дорослих.

Французький атлет отримав непристойну пропозицію після курйозу на Олімпіаді

Стрибун з жердиною Ентоні Амміраті. Фото з відкритих джерел

Відео з Ентоні Амміраті стало вірусним у соціальних мережах, а популярні видання публікували новини з заголовками "Олімпійська мрія стрибуна з жердиною зруйнована його власним пенісом", або ж "Важка поразка: французький стрибун з жердиною став вірусним після того, як його пеніс завадив виступити на Олімпіаді".

Французький атлет отримав непристойну пропозицію після курйозу на Олімпіаді - фото 2

Курйозний інцидент на Олімпіаді в Парижі

Після популярності в інтернеті французький атлет отримав несподівану пропозицію на чверть мільйона доларів. До 21-річного француза звернувся представник компанії розваг для дорослих CamSoda.

"Мене звуть Дерін Паркер, я віцепрезидент провідного сайту розваг для дорослих CamSoda. Я хотів би запропонувати вам до 250 тис. доларів в обмін на 60-хвилинне шоу на вебкамері. Що скажеш? Хоча ти не приніс додому золоту медаль, ти все одно можеш отримати золото від своїх фанатів завдяки CamSoda", — йдеться у листі оприлюдненому західними ЗМІ.

Наразі Ентоні Амміраті офіційно не коментував пропозицію сайту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одну з найсексуальніших атлеток Олімпіади у Парижі вигнали з олімпійського селища через неналежну поведінку.

Також "Коментарі" писали про найбільш сексуальних спортсменів та спортсменок на Олімпійських іграх у Парижі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини