Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Четверту медаль України на Олімпіаді завоював Романчук
commentss НОВИНИ Всі новини

Четверту медаль України на Олімпіаді завоював Романчук

Кращий результат сьогодні показав Роберт Фінке

29 липня 2021, 05:37 comments1106
Поділіться публікацією:

Український плавець Михайло Романчук виграв бронзову медаль у запливі на 800 метрів вільним стилем, напередодні він встановив олімпійський рекорд. Але в фіналі наш плавець виступив гірше і показав третій результат (7: 42.33). Той випадок, коли можна почати турбуватися "бронзі" олімпійських Ігор.

Четверту медаль України на Олімпіаді завоював Романчук

Михайло Романчук (фото з відкритих джерел)

Кращий результат сьогодні показав Роберт Фінке (7: 41.87). Повтори Романчук свій кваліфікаційний результат у фіналі, він став би олімпійським чемпіоном. Друге місце зайняв ітвальянец Грегоріо Пальтріньері.

Ще один українець Сергій Фролов став шостим (7: 45.11), хоча під час запливу періодично виривався в першу трійку. Таким чином Україна взяла в Токіо вже чотири бронзові медалі.

Нагадаємо, розігруюча збірної США з баскетболу Сью Берд в матчі олімпійського турніру в Японії з Нігерією віддала 13 результативних передач. Зустріч команд завершилася з рахунком 81:72 на користь американської команди. 40-річна Берд, яка виступала прапороносцем збірної США на церемонії відкриття, встановила новий рекорд XXI століття за кількістю передач в матчах Олімпійських ігор. Це кращий результат з 1996 року, коли її співвітчизниця Тереза Едвардс зробила 15 передач. Відзначимо, що в цілому на Олімпійських іграх Берд зробила 100 передач. Збірні США та Нігерії виступають в групі B.

"Коментарі" також писали, що постійно виникають скандали через допінг з російськими спортсменами. На цей раз в "допінговий" скандал потрапили російські веслярі. Так, після взяття проби медики підтвердили наявність в їх крові заборонених препаратів, тому в РФ прийняли рішення зняти всю команду з Олімпійських ігор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ze-клЁун

29 липня 2021, 08:34

позор!!! такая толпа приехала спортсменов от Украины, а результаты равны нулю. только бюджетные деньги тоннами жрут и никаких результатов. идите в дворники - больше пользы будет. задрали эти дармоеды.


Новини