Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото

Приємна новина прилетіла з іспанського міста Санта-Сусанна. Львів'янка Оксана Брігідір стала чемпіонкою світу серед професіоналів у найпопулярнішій жіночої дисципліни - фітнес-бікіні

14 грудня 2020, 20:48 comments3231
Поділіться публікацією:

Багато світових конкурсів краси неоднократно підтверджували, що українки — одні з найкрасивіших дівчат планети. Українки займають перші місця також і на спортивних змаганнях. Так, радісну звістку прийшло з іспанського міста Санта-Сусанна. Українка Оксана Брігідір стала чемпіонкою світу серед професіоналів у найпопулярнішій жіночої дисципліни — фітнес-бікіні.

Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото

ФОТО: З відкритих джерел

Радісною звісткою про перемогу дівчина поділилася зі своїми передплатниками в соціальній мережі.

"Винесла. Я в Санта-Сусанна не програє", — підписала чемпіонка.

Як повідомила пресслужба відділення НОК України у Львівській області, Оксана Брігідір зуміла завоювати золоту медаль серед професіоналів Elite Pro в категорії фітнес-бікіні. Дівчина володіє декількома почесними нагородами в категоріях фітнес-бікіні. Крім цього, дівчина живе яскравим соціальним життям і постійно викладає фото з своїх тренувань, розповідає про тренування і ділиться свій життям.

Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото - фото 2


Здобути чемпіонський титул дівчина намагалася два рази: п'ять років тому і два роки тому. До переходу в Elite Pro спортсменка неодноразово завойовувала нагороди на престижних турнірах.


Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото - фото 3


Відзначимо, що наказом Міністерства молоді та спорту України від 15 березня 2018 року Оксані Брігідір першої в країні присвоїли звання "Заслужений майстер спорту України з бодібілдингу".  


Чемпіонкою світу з фітнес-бікіні стала українка: гарячі фото - фото 4

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що украінська легкоатлетка Юлія Левченко порадувала передплатників в Instagram новим фото з Одеси. На ньому 22-річна стрибунка у висоту показала, як постриглася, залишивши довгу чубок. Передплатники не відразу дізналися навіть Юлію.

Нагадаємо, Юлія Левченко — срібна призерка чемпіона світу зі стрибків у висоту (2017 року). Також в активі у українки золото Юнацьких олімпійських ігор і дві золоті нагороди Молодіжних чемпіонатів Європи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини