Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Церемонія відкриття Олімпійських ігор у Пекіні не обійшлась без скандалу з українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

Церемонія відкриття Олімпійських ігор у Пекіні не обійшлась без скандалу з українцями

У Пекіні відбулась церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор 2022

4 лютого 2022, 15:30
Поділіться публікацією:

У ці хвилини у Пекіні триває урочиста церемонія відкриття Зимових Олімпійських ігор. На національному стадіоні "Пташине гніздо" триває представлення збірних команд. Під час виходу української збірної, коментатор на каналі "Eurosport" сказав, що українським спортсменам заборонили давати інтерв’ю російською мовою та стояти близько біля російських спортсменів. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на трансляцію "Eurosport".

Церемонія відкриття Олімпійських ігор у Пекіні не обійшлась без скандалу з українцями

Зимові Олімпійські ігри 2022.

"Міністерство спорту рекомендувало їм не стояти близько біля росіян, не давати коментарів на російській мові. Це неймовірно", — сказав коментатор англійською.

Нагадаємо, міністерство спорту України дійсно рекомендувало українським спортсменам не фотографуватись з спортсменами з Росії, ба більше — знаходитись біля державної символіки Російської Федерації. 

Нагадаємо, російській збірній заборонено виступати під прапором своєї держави через скандал з вживанням допінгу. Вони виступають на міжнародних змаганнях з символікою Олімпійського комітету Росії. На церемонії відкриття присутній Володимир Путін. 

Україну на Олімпіаді у Пекіні представляє 45 наших спортсменів у 12 дисциплінах. 

Нагадаємо, церемонію відкриття бойкотували частина країн, не посилаючи до Пекіну офіційні делегації. На такий крок пішли США, Велика Британія, Канада, Німеччина, Австралія та інші. Такий бойкот пов’язаний з порушенням прав людей у Пекіні, через ставлення китайців до уйгурів та  інших меншин у провінції Сіньцзян.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Мисюсь

5 лютого 2022, 03:25

Как насчёт того, что Россию вообще фактически не назвали во время парада спортсменов? Во время прохода нашей делегации обсуждали сборную Франции. А потом такие, ой это была не Франция, надо же. Это при том что на весь стадион объявили Russian Olympic Committee. Придурки.


Новини