Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Беленюк похвалився привітаннями від президента і глав його Офісу
commentss НОВИНИ Всі новини

Беленюк похвалився привітаннями від президента і глав його Офісу

Олімпійський чемпіон Жан Беленюк розповів, хто з колег-політиків привітав його з перемогою

6 серпня 2021, 14:54
Поділіться публікацією:

Перший і поки що єдиний володар золотої медалі від української збірної на Олімпійських іграх в Токіо Жан Беленюк розповів про шквал поздоровлень після його перемоги. Як інформує портал "Коментарі", в розмові з кореспондентом "Страна.юа" спортсмен розповів, хто з іменитих політиків привітав його з тріумфом.

Беленюк похвалився привітаннями від президента і глав його Офісу

Жан Беленюк. Фото: elitexpert.ua

Жан Беленюк зазначив, що йому було дуже приємно, коли йому на телефон прислали фото, як великий колектив Офісу президента на Банковій дивився його бій і вболівав за нього. Це щиро і дуже зворушливо. Що ж стосується привітань від колег-політиків, то Беленюк виділив привітання від спікера парламенту Дмитра Разумкова, а також чинного і колишнього голів Офісу президента Андрія Єрмака та Андрія Богдана відповідно.

Звичайно ж, окремо було привітання із "золотом" від глави держави Володимира Зеленського. Президент привітав чемпіона в соцмережі, написавши пост. За словами спортсмена, дуже може бути, що Зеленський особисто дзвонив йому на телефон, щоб привітати. Жан Беленюк зазначив, бій у нього був ввечері, після чого все дуже затягнулося: спочатку урочистості, потім пресконференція, допінг-контроль. У підсумку, розповідає чемпіон, потрапив додому пізно вночі, на телефоні було багато пропущених дзвінків і повідомлень із поздоровленнями, але їх тоді не дивився, просто відключив телефон, щоб заснути. Жан Беленюк поки роздумує щодо того, чи буде святкувати успіх в колі своєї фракції "Слуга народу".

Читайте також на порталі "Коментарі" про те, що стало відомо, хто приніс Україні перше "срібло" на Олімпіаді-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини