Головна Новини Спорт олімпіада і змагання «Баба і біосміття»: хто приєднався до критики спортсменки Магучіх за обійми з росіянкою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Баба і біосміття»: хто приєднався до критики спортсменки Магучіх за обійми з росіянкою (ВІДЕО)

На думку ексдепутатки Ірини Фаріон, українському Олімпійському комітету слід було б повернути нагороду, отриману Ярославою Магучіх

10 серпня 2021, 11:56 comments2572
Поділіться публікацією:

Уже кілька діб в українському інформпросторі не вщухає скандал, викликаний фотографією олімпійської бронзової чемпіонки від України Ярославою Магучіх. Знімок, де спортсменка на радощах обіймає свою російську колегу, розлетівся всім інтернетом. Свою думку, вкрай негативно налаштовану по відношенню до Магучіх, висловила і скандально відома ексдепутатка, мовознавиця Ірина Фаріон в ефірі львівського телеканалу NTA.

«Баба і біосміття»: хто приєднався до критики спортсменки Магучіх за обійми з росіянкою (ВІДЕО)

Ірина Фаріон назвала Ярославу Магучіх "біосміттям". Колаж: "Коментарі"

На думку колишньої чиновниці, спорт, як і будь-яка інша галузь життя чи навіть релігія, є надто політизованим. Тому спортсменка, яка на камери обійняла громадянку Росії, зробила нашій країні ведмежу послугу, вважає Фаріон.

"Вона на цілий світ заявила, що ми — "адін народ". Власне, вона підтвердила тезу Путіна", — поділилася своїм обуренням ексдепутатка.

Фаріон наголосила, що, май вона відношення до українського Олімпійського комітету, то негайно б повернула завойовану Магучіх бронзову медаль організаторам змагань. Розмірковуючи про це, відома своїми радикальними поглядами активістка назвала олімпійську чемпіонку "біологічним сміттям". Через кілька секунд вона пояснила, чому настільки критично налаштована.

"Тіло без ідеї нічого не варте, це сміття. І ця особа — сміття", — зазначила Ірина Фаріон.

Також вона нагадала, що фото з нагородження Ярослави Магучіх було зроблено в день, коли на Донбасі загинув один з українських захисників.

«Баба і біосміття»: хто приєднався до критики спортсменки Магучіх за обійми з росіянкою (ВІДЕО) - фото 2
«Баба і біосміття»: хто приєднався до критики спортсменки Магучіх за обійми з росіянкою (ВІДЕО) - фото 3

При цьому, вважає Фаріон, спортсменка змогла підготуватися до змагань і безперешкодно виїхати на них тільки завдяки тому, що східні рубежі оберігають наші військовослужбовці.

"Я публічно звертаюся до цієї особи. Бабо, якби у тебе була дитина і твою дитину вбили, чи обіймалася б ти з ворогом?" — заявила в ефірі львівського телеканалу ексдепутатка.

Підсумовуючи сказане, Ірина Фаріон резюмувала, що поки в Україні є люди, які заявляють, що деякі позиції можуть бути поза політикою, війна на Донбасі триватиме ще дуже довго.

Нагадаємо, що свою думку з приводу ситуації із Магучіх вже висловили й золотий призер Олімпіади-2020 Жан Беленюк, і очільник міськради Дніпра Борис Філатов. Але українські спортсмени вже не вперше потрапляють під голосну критику, так чи інакше пов’язану з Росією. Раніше "Коментарі" розповідали, за що від письменниці Ніцой дісталося футболісту Артему Довбику.

Також на порталі ви можете дізнатися, чия поразка на ОІ у Токіо стала для України найболючішою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

12 серпня 2021, 04:28

Тезка, о том, что украинцы и русские – один народ, даже с Путиным не согласны 70% граждан Украины. И не пропагандируй сепаратизм, это статья УК. Источник: https://society.comments.ua/news/developments/ukraincy-i-russkie-odin-narod-s-putinym-ne-soglasny-70-grazhdan-ukrainy-681716.html

Иван

10 серпня 2021, 12:12

Ярослава умничка! Конечно мы один народ с русскими, но не с западэнскими бэндэрами.


Новини