Головна Новини Спорт олімпіада і змагання «Ярослава була в стані ейфорії»: Беленюк прокоментував скандал із Магучіх
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ярослава була в стані ейфорії»: Беленюк прокоментував скандал із Магучіх

Український борець на Олімпіаді і діючий нардеп Жан Беленюк заступився за українську легкоатлетку Ярославу Магучіх

10 серпня 2021, 11:14
Поділіться публікацією:

Український чемпіон, володар золотої медалі Олімпіади-2020 в Токіо, народний депутат "Слуги народу" Жан Беленюк заступився за українську легкоатлетку Ярославу Магучіх, критика проти якої не припиняється котрий день поспіль через обійми на п'єдесталі з російською спортсменкою. Як передає видання "Коментарі", свою позицію Жан Беленюк висловив в інтерв'ю телеканалу "Наш".

«Ярослава була в стані ейфорії»: Беленюк прокоментував скандал із Магучіх

Жан Беленюк виборов "золото" на Олімпіаді. Фото: EPA

Жан Беленюк вважає, що є величезне недопрацювання представників української делегації на Олімпіаді в Токіо. Потрібно було чітко роз'яснити українським спортсменам, як деякі їх дії можуть вдарити по іміджу України і який резонанс вони можуть викликати в інформаційному просторі.

Нардеп підкреслив, що він ніколи не сумнівався в тому, що Ярослава Магучіх щиро любить Україну і її заслуги не можна недооцінювати, тому що вона пройшла великий шлях, щоб вибороти олімпійську медаль. Жан Беленюк зазначив, що ще одна сторона медалі — те, що почали цькувати 19-річну дівчину. Це неправильно і дуже низько. Представники української делегації мали зіграти на випередження і роз'яснити спортсменам, як ті чи інші дії можуть вплинути на інформаційний простір.

Що ж стосується обіймів із росіянкою, то Жан Беленюк сказав, що це не зовсім усвідомлений вчинок, а скоріше стан ейфорії від перемоги, коли емоції взяли гору.

"Я впевнений, що Ярослава це зробила в момент, коли ти стаєш олімпійським призером і знаходишся в стані ейфорії...", — сказав Беленюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — скандал з обіймами Магучіх набирає обертів: мер Дніпра Філатов заступився за спортсменку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

11 серпня 2021, 15:31

Украина - одна из немногих стран, где мнение биомусора формирует идеалы патриотизма. Какие авторитеты - такие и патриоты. Ярославе - уважение и благодарность. Не оправдывайся перед биомусором!

Брат

10 серпня 2021, 10:39

Ярослава-нормальная,адекватная,в отличии от свидомых дебилов,до которых не доходит,что ахрессию против них совершил Запад.


Новини