Головна Новини Спорт футбол Зухвала заява Інфантіно про припинення вогню між Україною та Росією на G20
commentss НОВИНИ Всі новини

Зухвала заява Інфантіно про припинення вогню між Україною та Росією на G20

Під час виступу на саміті G20 президент ФІФІ закликав до миру.

16 листопада 2022, 18:17 comments2627
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Міжнародної федерації футбольних асоціацій Джанні Інфантіно на саміті G20 в Індонезії під час своєї промови закликав зупинити військові дії на час проведення Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Guardian.

Зухвала заява Інфантіно про припинення вогню між Україною та Росією на G20

Інфантіно та Путін. Фото: з відкритих джерел

Від імені усієї світової спільноти Джанні Інфантіно попросив про мир в Україні з 20 листопада по 18 грудня. Саме в це період відбуватиметься ЧС-2022.

"Я пропоную усім подумати над припиненням вогню між Україною та Росією на один місяць під час чемпіонату світу. Футбол та чемпіонат світу пропонують вам унікальну платформу єдності та миру на всій планеті", — заявив президент ФІФА Джанні Інфантіно під час свого виступу на Балі.

Така реакція викликала негатив серед українських спортсменів. Український тенісист Сергій Стаховський іронічно відреагував на слова президента ФІФА та запропонував Інфантіно свій варіант заяви.

"Чому б вам не запропонувати Ірану "не виконувати смертні вироки протягом місяця ЧС". Це була б унікальна можливість для керівництва Ірану продемонструвати свою "людяність"", — пише Стаховський у своїх соцмережах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про спонсорів з Данії, які прийняли радикальне рішення перед проведенням ЧС-2022. Бойкот ухвали через велику кількість смертей викликаних в наслідок будівництва нових стадіонів до Чемпіонату світу з футболу у Катарі.

Також "Коментарі" писали про те, що для ФІФА гроші важливіші ніж людяність та повага, яку нібито сповідує організацію. Футбольна федерація дозволила показ Чемпіонату світу для росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини