Головна Новини Спорт футбол Данці прийняли радикальне рішення перед Чемпіонатом світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Данці прийняли радикальне рішення перед Чемпіонатом світу

Спонсори з Данії відмовляються від Чемпіонату світу з футболу в Катарі

12 листопада 2022, 16:40 comments1262
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Чемпіонат світу з футболу в Катарі є одним із найбільш критикованих фінальних раундів за всю історію, серед іншого, за порушення прав людини. Відомі бренди Carlsberg, Hummel і Stark вирішили не відправляти своїх представників до Катару на Чемпіонат світу з футболу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайти данських компаній.

Данці прийняли радикальне рішення перед Чемпіонатом світу

Футбольна збірна Данії. Фото: з відкритих джерел

Попри те, що до Чемпіонату світу 2022 з футболу залишається менш як два тижні, компанії з Данії висловили свій протест і зменшили свою присутність в Катарі. Спонсори ЧС-2022 показують свої протестні настрої через суспільно-політичні питання, які замовчуються в Катарі. Головне з них це кількість загиблих під час будівництва стадіонів в країні Близького Сходу.

"Наш логотип не буде на формі. Ми також не відправлятимемо туди наших клієнтів чи співробітників. Зі 100% впевненістю можу сказати, що ми не купимо жодного квитка на поїздку. Ми повністю відрізали себе від цього місця", — повідомив речник компанії Stark Єнс Веллінг.

Компанія Carlsberg скоротила спонсорські надходження до Катару на Чемпіонат світу на 50%. Тоді як Hummel вирішив зробити логотип свого бренду на футболках та шортах у тон форми і тому він буде ледь помітний на гравцях.

Компанія Stark є однією з найбільших будівельних компаній, Carlsberg – виробник алкогольних напоїв, а Hummel – розробляє та шиє одяг, зокрема і футбольну екіпіровку.

Чемпіонат світу з футболу в Катарі буде унікальним з точки зору маркетингу. З моменту комерціалізації футболу спонсори ніколи не бойкотували таку подію, як чемпіонат світу.

Раніше "Коментарі" писали про відомого іспанського воротаря Ікера Касільяса, який зробив камінг-аут. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що для росіян буде доступний Чемпіонат світу з футболу в Катарі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини