Головна Новини Спорт футбол Зображення Мессі прибрали з фасаду стадіону Барселони
commentss НОВИНИ Всі новини

Зображення Мессі прибрали з фасаду стадіону Барселони

Раніше авторитетний журналіст Фабріціо Романо повідомив, що Мессі прилетить до Парижа

10 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Барселона, швидше за все, втратила останню можливість повернути шестиразового володаря Золотого м'яча Ліонеля Мессі. Клуб активно позбавляється від будь-яких згадок про футболіста. Клуб прибрав зображення аргентинця з фасаду домашнього стадіону Камп Ноу. Про це повідомили в твіттері.

Зображення Мессі прибрали з фасаду стадіону Барселони

Футбол (фото з відкритих джерел)

Зникли також і інші постери з портретами 34-річного футболіста. З 1 липня футболіст в статусі вільного агента після завершення контракту з Барселоною. Раніше сторони заявляли про бажання підписати нову угоду, але втілити задумане не вдалося через фінансові та структурні обмеження в чемпіонаті Іспанії.

Раніше авторитетний журналіст Фабріціо Романо повідомив, що Мессі прилетить до Парижа. За даними журналіста, Мессі і ПСЖ домовилися про контракт на два сезони з зарплатою 35 млн євро в рік.

Нагадаємо, Ліонель Мессі довго сумувати не став після розриву своїх відносин з іспанською "Барселоною". За інсайдерською інформацією 34-річний футболіст вже підписав контракт з паризьким клубом "Парі Сен-Жермен". Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на інформацію газети "L'Equipe". Про те, що Мессі вже на фінальній стадії підписання контракту з іменитим "ПСЖ" стало відомо спортивній газеті "L'Equipe". Відзначається, що зоряний аргентинець підписав дворічний контракт з можливістю продовження ще на рік.

Знову ж, за інсайдерською інформацією сьогодні Мессі пройшов медогляд і вже навіть підписав контракт, вибравши собі 30-й номер під яким виступатиме за паризький клуб. Цікаво, що 30-й номер символічний для Месії, адже саме під цим номером він починав свою кар'єру в Іспанії в "Барселоні". Багаторічний капітан "Барселони" був змушений покинути іспанський клуб після того, як він не зумів знайти компромісне рішення в питанні оплати і продовження контракту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини