Головна Новини Спорт футбол Мессі довго не сумував за «Барселоною» - у 34-річного аргентинця новий контракт
commentss НОВИНИ Всі новини

Мессі довго не сумував за «Барселоною» - у 34-річного аргентинця новий контракт

Футболіст Мессі йде у французький клуб

10 серпня 2021, 18:27
Поділіться публікацією:

Аргентинський геній футболу Ліонель Мессі довго сумувати не став після розриву своїх відносин з іспанською "Барселоною". За інсайдерською інформацією 34-річний футболіст вже підписав контракт з паризьким клубом "Парі Сен-Жермен". Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на інформацію газети "L'Equipe".

Мессі довго не сумував за «Барселоною» - у 34-річного аргентинця новий контракт

Ліонель Мессі. Фото: eurosport.ru

Про те, що Мессі вже на фінальній стадії підписання контракту з іменитим "ПСЖ" стало відомо спортивній газеті "L'Equipe". Відзначається, що зоряний аргентинець підписав дворічний контракт з можливістю продовження ще на рік. Знову ж, за інсайдерською інформацією сьогодні Мессі пройшов медогляд і вже навіть підписав контракт, вибравши собі 30-й номер під яким виступатиме за паризький клуб. Цікаво, що 30-й номер символічний для Месії, адже саме під цим номером він починав свою кар'єру в Іспанії в "Барселоні".

Багаторічний капітан "Барселони" був змушений покинути іспанський клуб після того, як він не зумів знайти компромісне рішення в питанні оплати і продовження контракту. З "ПСЖ" розбіжностей з фінансових питань не виникло. Інформацію про перехід Мессі в "ПСЖ" підтверджують і футбольні коментатори, повідомляючи, що все вже вирішено на 100% і Мессі гратиме за французький "ПСЖ".

Читайте також раніше портал "Коментарі" повідомляв про емоційний початок прощальноъ прес-конференції Ліонеля Мессі, коли на початку своєї вступної промови аргентинець не зміг опанувати емоції і розплакався. Цей зворушливий момент потрапив в об'єктиви фотокамер, коли навіть чоловіки зворушилися від побаченого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини