Головна Новини Спорт футбол Знаменитий хокеїст та друг України несподівано підтримав Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Знаменитий хокеїст та друг України несподівано підтримав Росію

Домінік Гашек зробив несподівану заяву про російських спортсменів

1 жовтня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Відомий олімпійський чемпіон з хокею та легендарний воротар Домінік Гашек зробив дивну заяву та підтримав  повернення російських збірних U-17 на міжнародні змагання з футболу. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter.

Знаменитий хокеїст та друг України несподівано підтримав Росію

Домінік Гашек (фото з відкритих джерел)

 За словами відомого спортсмена, діти не можуть відповідати за рішення своїх батьків.

"Я згоден. Я підтримую це рішення вже давно — при виконанні певних умов. Діти не несуть відповідальності за батьків. Звичайно, їхню команду можна буде пустити в країну тільки в тому випадку, якщо вони засудять війну Росії та російські злочини", — написав Гашек.

Відомо, що Домінік Гашек активно виступає проти "російського миру".  Він неодноразово закликав гнати з України російських окупантів.  Окрім  цього, закликав НХЛ - найкращу хокейну лігу світу виділити Україні мільярди доларів. Адже вона продовжує співпрацювати з російськими хокеїстами. Нещодавно він прибув до України, де отримав нагороду "Друг України".   Через усі заяви Гашека неодноразово ображали у Росії. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартахУ Спілці європейських футбольних асоціацій хочуть заспокоїти країни, що повідомили про бойкот матчів із російськими командами U-17. Яких напередодні таки допустили до міжнародних змагань.  Про це повідомив журналіст Sky Sports Роб Харріс. 

Він написав, що у приватних розмовах УЄФА вказала федераціям, як бойкотують матчі з росіянами, на непослідовну позицію в цьому питанні.  У свій захист в УЄФА нагадують про рекомендації Мінспорту України. Відомо, що у липні Міністерство молоді та спорту України пом’якшило вимоги до наших спортсменів через критику у суспільстві та дозволило їм змагатися з росіянами на міжнародній арені, але при умові якщо представники  Росії виступатимуть без прапора та гімну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 жовтня 2023, 17:54

Все більше світ оговтується від корумпованого нациського зомбування синами Авраама. Узурпувавши не тільки владу над покірними вівцями, потоками все більше збільшуючи свої статки, а і право на істину. Все більше верх бере правовий, людяний підхід з урахуванням прав всіх людей Землі. G20 не зробив жодної різниці між частинами темного православного зла, налаштованих вбивати одна одну синами Геббельса, дивовижно схожими на божий народ Портнікова Соловйова Шендеровича Скабєєву ...


Новини