Головна Новини Спорт футбол В УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартах: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартах: що відомо

В УЄФА посилаються на рекомендації українського Міністерства

30 вересня 2023, 19:45
Поділіться публікацією:

У Спілці європейських футбольних асоціацій хочуть заспокоїти країни, що повідомили про бойкот матчів із російськими командами U-17. Яких напередодні таки допустили до міжнародних змагань.  Про це повідомив журналіст Sky Sports Роб Харріс.

В УЄФА звинуватили Україну у подвійних стандартах: що відомо

УЄФА звинуватила Україну (фото з відкритих джерел)

Він написав, що у приватних розмовах УЄФА вказала федераціям, як бойкотують матчі з росіянами, на непослідовну позицію в цьому питанні. 

У свій захист в УЄФА нагадують про рекомендації Мінспорту України.

Відомо, що у липні Міністерство молоді та спорту України пом’якшило вимоги до наших спортсменів через критику у суспільстві та дозволило їм змагатися з росіянами на міжнародній арені, але при умові якщо представники  Росії виступатимуть без прапора та гімну.

Тож у такий спосіб в УЄФА натякають до того, що допускаючи російських спортсменів до міжнародних турнірів під нейтральним прапором, організація не порушує рекомендації навіть України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в УЄФА прийняли рішення щодо РосіїПрезидент УЄФА Александер Чеферін розповів за яких обставин російські клуби зможуть повернутись до змагань на міжнародній арені. Під час розмови ведучі запитали у президента УЄФА, до якого часу Росія буде виключена з європейських футбольних змагань.

Також Чеферіна запитали, чи не надто пізно УЄФА розірвали спонсорський контракт з російським газовим гігантом "Газпром", який понад десять років рекламувався на турнірі в Лізі чемпіонів. Президент УЄФА заявив, що організація не могла в перші дні припинити контракт, тому на стадіонах, де відбувались матчі була реклама "Газпрому", проте згодом спонсорський контракт було розірвано. Чеферін додав, що УЄФА зіткнулось з критикою, однак наголосив, що найбільше критикують футбольну організацію ті, хто досі купує газ у цієї російської компанії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини