Головна Новини Спорт футбол Зірки Барселони та інших футбольних клубів Іспанії знялися в російській рекламі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірки Барселони та інших футбольних клубів Іспанії знялися в російській рекламі (ВІДЕО)

У скандальному ролику взяли участь Педрі, Іско, Пепе Рейна, Дарко Брашанець і Чімі Авіла

30 серпня 2023, 18:25
Поділіться публікацією:

Кілька відомих футболістів з іспанської Ла Ліги потрапили у скандал, знявшись у рекламі для російської стрімінгової платформи Okko. У мережі пишуть, що спортсмени заплямували свою репутацію.

Зірки Барселони та інших футбольних клубів Іспанії знялися в російській рекламі (ВІДЕО)

Зірка Барселони Педрі (фото з відкритих джерел)

"Дивишся Ла Лігу в Okko? Тоді у нас тобі невеликий подарунок: гравці "Барселони", "Осасуни", "Бетіса" та "Вільярреала" записали відеозвернення спеціально для передплатників нашого сервісу",- йдеться у дописі під роликом.

Відомі футболісти "Барселони", "Бетіса", "Вільярреала" та інших клубів чемпіонату Іспанії передають привіт росіянам. Зокрема, у рекламі для російської стрімінгової платформи Okko знялися Педрі, Іско, Пепе Рейна, Дарко Брашанець і Чімі Авіла.

На відео спортсмени називають свої імена і закликають дивитися за їх грою на російському сервісі.

Відтак, відео було опубліковано в Telegram-каналі Okko Спорт, який є офіційним транслятором Ла Ліги на території Росії. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про скандал з російською тенісисткою, яка виступає на турнірі в США та підтримує режим Путіна. 

Організатори тенісних турнірів, зокрема WTA намагаються уникнути критику та допускають гравців з Білорусі та Росії. У своїх заявах WTA вказує, що спортсмени не винні в агресивних діях РФ, а війну розпочав Путін. Однак українці вкотре викривають прихильників режиму Путіна.

Черговий скандал розгорівся навколо російської тенісистки Вероніки Кудерметової, яка почала свої виступи на турнірі US Open. Росіянка відвідала спортивну школу, яка закликає йти в армію та воювати проти України.

Інформаційний портал Ukrainian Tennis BTU перед виступом Вероніки Кудерметової опублікував фото спортивної академії, яка прямо підтримує дії Путіна. На зображені присутні російські прапори з характерною літерою "Z", що стала символом війни в Україні та агітаційним знаком у РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини