Головна Новини Спорт футбол Збірна України знову здивувала світ – уперше в історії їде на Олімпіаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України знову здивувала світ – уперше в історії їде на Олімпіаду

Україна вийшла у півфінал молодіжного Євро з футболу та вперше зіграє на Олімпіаді

3 липня 2023, 07:47
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", молодіжна збірна України з футболу пробилася до півфіналу Євро-2024. Синьо-жовті провели один із найкращих своїх матчів, залишивши не при справах одного з грандів світового футболу – Францію. Наші хлопці здобули перемогу з рахунком 3:1.

Збірна України знову здивувала світ – уперше в історії їде на Олімпіаду

Збірна України. Фото: з відкритих джерел

Цікаво, що матч Україна – Франція був підсумковим у сітці поєдинків плей-офф. Перед ним визначилися три із чотирьох учасників – туди вийшли Ізраїль, Іспанія та Англія.

Матч із Францією для українців був дуже важливим, адже на кону був не лише вихід до півфіналу молодіжного Євро, а й попадання на Олімпіаду-2024. Путівку на Олімпіаду отримували усі півфіналісти.

З перших хвилин матчу українці продемонстрували волю до перемоги і навіть забили гол, але його не зарахували, оскільки суддя вважав, що його забили з офсайду. Франція відповіла контратакою, забивши гол на 19-й хвилині поєдинку. Синьо-жовті не опустили руки і ще до перерви не лише наздогнали французів, а й вирвалися вперед. Україна зрівняла рахунок, коли арбітр поставив пенальті через фол на Михайла Мудрика, який реалізував Георгій Судаков. Перед перервою наш форвард відзначився дублем.

Після перерви Франція забила гол, який скасував арбітр через офсайд у нападаючого Елі Вахі. А ось українці свій шанс не змарнували, гол забили: Артем Бондаренко відправив м'яч точно у сітку воріт.

Результат матчу для нас більш ніж феєричний. На табло рахунок 3:1 та Україна виходить до півфіналу Євро-2023, а разом із цим і збирає валізи на Олімпіаду-2024.

Читайте також на порталі "Коментарі" — скандальний момент на фіналі Ліги чемпіонів: охоронці намагалися забрати у чоловіка український прапор.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини