Головна Новини Спорт футбол Збірна України здобула першу перемогу в раунді відбору на Євро-2024 (U-19)
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України здобула першу перемогу в раунді відбору на Євро-2024 (U-19)

В групі разом з Україною зіграють Мальта, Словаччина та Косово

15 листопада 2023, 15:15
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 листопада, юнацька збірна України розпочала кваліфікаційний раунд Євро-2024 (U-19). Національна команда знаходиться в групі 7 разом із колективами Словаччини, Косова та Мальти. Про це повідомляє УАФ, передають “Коментарі”.

Збірна України здобула першу перемогу в раунді відбору на Євро-2024 (U-19)

Збірна України (U-19) перед матчем. Фото пресслужба УАФ

Такий міні-турнір проходитиме до 21 листопада в мальтійському місті Та-Калі на стадіоні “Сентенарі”. Сьогодні збірна України зустрічалася з господарями турніру.

Склад збірної України (U-19): Фесюк, Огарков (Дикий, 90), Михавко, Мельниченко, Гусєв, Михайлів (Єрмачков, 87), Ващенко (Микитюк, 64), Кремчанін, Мануйлов (Саленко, 64), Тутєров, Пономаренко (Панченко, 87).

Події матчу

Українці відкрили рахунок на 17-й хвилині. Мануйлов вразив ворота Мальти чудовим виконанням штрафного удару. Подвоїти перевагу могли Тутєров та Пономаренко, але в першому випадку суперників врятував голкіпер, а у другому Пономаренко не влучив у ворота. Зрештою господарі зуміли відігратися, коли Пономаренко зрізав м'яч у власні ворота після подачі Барбари з кутового.

На 71-й хвилині Пономаренко із штрафного вдарив по воротах, а рикошет від Аттарда допоміг м'ячу потрапити у ворота вдруге. Хоча мальтійці відповіли ударом Барбари та небезпечним ударом Фенека, Мельниченко забив третій гол на 88-й хвилині. В підсумку збірна України здобула перемогу 3:1 в першому матчі раунду відбору на Євро-2024 (U-19).

Читайте також, що головний тренер збірної Італії, Лучано Спаллетті, прийняв рішення викликати двох нових гравців до національної команди перед вирішальними матчами з Україною та Північною Македонією у відбірковому турнірі Євро-2024.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини