Головна Новини Спорт футбол Лучано Спаллетті довикликав двох гравців на матчі з Україною та Північною Македонією
commentss НОВИНИ Всі новини

Лучано Спаллетті довикликав двох гравців на матчі з Україною та Північною Македонією

Матч відбору Євро-2024 Україна – Італія відбудеться 20 листопада

14 листопада 2023, 14:08
Поділіться публікацією:

Головний тренер збірної Італії, Лучано Спаллетті, прийняв рішення викликати двох нових гравців до національної команди перед вирішальними матчами з Україною та Північною Македонією у відбірковому турнірі Євро-2024. Про це повідомляє офіційний сайт Італійської федерації футболу.

Лучано Спаллетті довикликав двох гравців на матчі з Україною та Північною Македонією

Лучано Спаллетті на прес-конференції. Фото з відкритих джерел

Через травми гравців, таких як воротар Алекс Мерет та захисників Давіде Калабрі та Рафаєл Толоя, а також півзахисника Мануель Локателлі, тренерський штаб "Скуадри Адзурри" вирішив підсилити склад. До тренувального табору приєдналися захисники Мануеле Ладзарі та Крістіано Бірагі, які виступають за "Лаціо" та "Фіорентину" відповідно.

Заявка збірної Італії 

Воротарі: Джанлуїджі Доннарумма ("ПСЖ", Франція), Гульєльмо Вікаріо ("Тоттенгем", Англія), Іван Проведель ("Лаціо"). 

Захисники: Франческо Ачербі, Алессандро Бастоні, Маттео Дарміан, Федеріко Дімарко (усі — "Інтер"), Алессандро Буонджорно ("Торіно"), Андреа Камбьясо, Федеріко Гатті (обидва — "Ювентус"), Джованні Ді Лоренцо ("Наполі"), Мануєле Ладзарі ("Лаціо"), Крістіано Бірагі ("Фіорентина").

Півзахисники: Жоржіньо ("Арсенал", Англія), Нікола Барелла, Давіде Фраттезі (обидва — "Інтер"), Браян Крістанте ("Рома"), Андреа Кольпані ("Монца"), Джакомо Бонавентура ("Фіорентина").

Нападники: Ніколо Дзаньйоло ("Астон Вілла", Англія), Доменіко Берарді ("Сассуоло"), Федеріко К’єза, Мойзе Кін (обидва — "Ювентус"), Стефан Ель-Шаараві ("Рома"), Маттео Політано, Джакомо Распадорі (обидва — "Наполі"), Джанлука Скамакка ("Аталанта").

Збірні України та Італії зустрінуться 20 листопада на стадіоні "БайАрена" в німецькому Леверкузені. До матчу з українцями підопічні Лучано Спалетті зіграють з Північною Македонією. У випадку якщо італійці там візьмуть три очки, команді Сергія Реброва потрібна буде тільки перемога, щоб вийти на Євро з другого місця.

Читайте також, головний тренер збірної України, Сергій Ребров, оголосив склад команди, яка готуватиметься до вирішального кваліфікаційного матчу Євро-2024 проти збірної Італії. Зустріч запланована на 20 листопада і відбудеться на стадіоні "БайАрена" у німецькому Леверкузені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини