Головна Новини Спорт футбол Збірна України шокувала англійців у футбольному матчі
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України шокувала англійців у футбольному матчі

Українські футболісти переграли юніорську команду англійців та очолили групу за вихід на Євро.

17 жовтня 2023, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Молодіжна збірна України віком до 21 року здобула сенсаційну перемогу над однолітками з Англії. Завдяки перемозі Україна очолила групу F та збільшила шанси на вихід до в основну сітку чемпіонату Європи

Збірна України шокувала англійців у футбольному матчі

Молодіжна збірна України перемогла команду Англії. Фото з відкритих джерел

Збірна Англії підходила у якості фаворита до матчу з Україною. Англійці є чинними чемпіонами Європи. Однак синьо-жовті вдало почали поєдинок і у першому таймі завдяки голам Волошина та Очеретька вели в рахунку 2:0.

Однак у другому таймі тренер збірної Англії провів кілька замін і змінив ситуацію на полі. Один м’яч англійці забили на 67 хвилині зусиллями Мадуеке, а вже під завершення поєдинку на 89 хвилині зрівняли рахунок. Арбітр матчу додав 6 хвилин до основного часу, який міг завершитись нічиєю. Однак молодіжна збірна України шокувала англійців. Рубчинський вдало віддав пас на Квасницю, а той відправив м’яч у ворота, чим приніс перемогу Україні.

За підсумками трьох турів Україна посідає перше місце у групі F з 9 очками. Англійці попри єдину поразку від України ділять друге місце з сербами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що збірна України з футболу виграла матч відбіркового турніру до чемпіонату Євро 2024 проти команди Македонії. Таким чином українська команда закріпилась на третій позиції у своїй групі. Наступний матч Україна зіграє 17 жовтня проти збірної Мальти.

Також "Коментарі" писали, що іспанське видання назвало футболіста, який отримає Золотий м'яч 2023. Згідно з витоком інформації цього року вкотре переможцем номінації та найкращим футболістом року стане аргентинський нападник Ліонель Мессі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини