Головна Новини Спорт олімпіада і змагання Україна здобула важливу спортивну перемогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна здобула важливу спортивну перемогу

Збірна України з футболу виграла матч відбіркового турніру до чемпіонату Євро 2024

14 жовтня 2023, 21:57
Поділіться публікацією:

Збірна України з футболу здолала у Празі Північну Македонію, обігравши її з рахунком 2:0. Про це повідомляють "Коментарі". У рамках чергового матчу відбіркового турніру до чемпіонату Євро 2024 збірна України здобула важливі три очки у свою скарбничку.

Україна здобула важливу спортивну перемогу

Україна перемогла Північну Македонію

Рахунок відкрив Георгій Судаков, якому допоміг рикошет після дальнього удару, передає "Суспільне спорт". Кращої можливості у другому таймі не реалізував Мудрік: вінгер "Челсі" виходив віч-на-віч із воротарем після передачі Артема Довбика, але заробив у моменті лише кутовий удар. Вже наступного розіграшу м'яча Микола Матвієнко гостро пробивав після подачі Олександра Зінченка — влучив у перекладину.

Україна догравала зустріч, здебільшого покладаючись на контратаки. Точку в матчі поставив Олександр Караваєв на шостій компенсованій хвилині. Захисник "Динамо" помітив вихід Димитрієвськи з воріт і пробив із дальньої дистанції у порожні ворота — 2:0.

Українці випереджають Італію на три очки і готуватимуться до свого передостаннього матчу у кваліфікації – на виїзді проти Мальти у вівторок, 17 жовтня. Північна Македонія залишилася четвертою у таблиці. До кінця відбіркового циклу команді залишається зіграти з Англією та Італією.

Чемпіонат Європи з футболу 2024 року пройде у Німеччині. Він стане 17-м розіграшем чемпіонату Європи з футболу, футбольного турніру, що проводиться кожні чотири роки серед національних збірних, що входять до складу УЄФА. У груповому етапі турніру зіграють 24 збірні. Відбірковий турнір проходить таким чином: 7 груп по 5 країн та 3 групи по 6 країн. У відбірному турнірі взяли участь 53 країни.

У фінальному турнірі візьмуть участь 24 збірні, з них автоматично кваліфікувалася на правах господарів Німеччина. 23 путівки, що залишилися, будуть розіграні через відбірковий турнір, 20 з яких безпосередньо, як команди, які перемогли або посіли друге місце у відбірковій групі, ще 3 — через стикові матчі. Місця у стикових матчах будуть надані двом найкращим командам Ліги націй 2022/2023, які не здобули путівку до фінального турніру через відбірковий турнір безпосередньо.

Тим часом, ХАМАС визнав свою "помилку".

У ЗСУ з'являться спеціальні бронежилети.

А мета Кремля – окупувати всю Донецьку область: з'явилися нові терміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини