Головна Новини Спорт футбол Збірна України на «Арені-Львів» не зуміла вирвати перемогу - тепер просто спостерігаємо
commentss НОВИНИ Всі новини

Збірна України на «Арені-Львів» не зуміла вирвати перемогу - тепер просто спостерігаємо

Збірна України знову повернулася в серію "нічиїх"

13 жовтня 2021, 07:26
Поділіться публікацією:

Збірна України з футболу в домашньому матчі проти збірної Боснії та Герцеговини не зуміла втримати перемогу, зігравши в нічию 1:1. Матч відбувся в рамках групового відбору на ЧС-2022, який прийматиме Катар. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на спортивний портал "Sport.ua".

Збірна України на «Арені-Львів» не зуміла вирвати перемогу - тепер просто спостерігаємо

Збірна України. Фото: УАФ

Зі стартовим свистком арбітра матчу було видно, що збірна України вийшла на "Арену-Львів" перемагати. "Синьо-жовті" на голову перевершували боснійців. Це було видно і по статистиці утримання м'яча і за ударами в площину воріт. На 15-й хвилині збірній України вдалося відкрити рахунок в матчі. Відзначився Андрій Ярмоленко. У першому таймі українці мали ще достатньо моментів, щоб подвоїти, а то й потроїти рахунок в матчі, але на жаль не склалося.

У другому таймі ми побачили зовсім іншу збірну України. Це була втомлена команда, в якій було багато браку в передачах, як результат — обрізки, нервозність, сумбур в штрафному майданчику. А ось боснійці продемонстрували волю до перемоги. На 69-й хвилині лише завдяки сейву нашого голкіпера Андрія Пятова вдалося захистити наші ворота. Але все ж на 77 хвилині Боснія і Герцеговина зрівняла рахунок. Зробив це Анель Ахмедходжіч, який забив свій перший м'яч за збірну. У підсумку рахунок на табло так і залишився 1:1. Україна заробила лише одне очко в домашньому матчі.

Перед фінішем групового відбору картина для збірної України не дуже оптимістична. "Синьо-жовті" з 9 очками перебувають на другому місці після Франції з 12 очками. На третьому місці розташувалася Фінляндія з 8 очками. Далі Боснія і Герцеговина з 7 очками. Все б і нічого, але, як фінам, так і у боснійцям ще належить зіграти на одну гру більше, ніж українцям. Тепер українцям потрібно просто спостерігати за грою основних конкурентів, а ще намагатися виграти в заключному матчі відбору на ЧС 16 листопада проти Боснії та Герцеговини вже на виїзді.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на матч збірної України у Львові пускали не всіх уболівальників. Знову втрутився коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини